Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

ΗΡΑΚΛΕΙΟ: Πανικός σε ενεχυροδανειστήριο – Επίθεση απόγνωσης με τα όπλα στα χέρια

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε σε ενεχυροδανειστήριο του Ηρακλείου, με πρωταγωνιστή έναν 31χρονο άνδρα ο οποίος εισέβαλε σαν ... μαινόμενος ταύρος στο κατάστημα, με δύο όπλα ανά χείρας. Την υπόθεση καλύπτει πέπλο μυστηρίου καθώς ο άνδρας ισχυρίζεται ότι εισέβαλε στο ενεχυροδανειστήριο και απείλησε τους ιδιοκτήτες για να του δώσουν τα χρήματα που του όφειλαν από κοσμήματα που είχε παραδώσει.

Σύμφωνα πάντως με την καταγγελία της 27χρονης ιδιοκτήτριας, το απόγευμα της Τρίτης, ο 31χρονος μετέβη σε κατάστημα - ενεχυροδανειστήριο ιδιοκτησίας της και με φραστικές απειλές, απαίτησε από την παθούσα να του παραδώσει οφειλόμενο χρηματικό ποσό, που όπως ισχυριζόταν, προερχόταν από μεταξύ τους συναλλαγή. Η 27χρονη ενημέρωσε άμεσα την Αστυνομία και αστυνομικοί της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηρακλείου οι οποίοι έφθασαν άμεσα στο σημείο, συνέλαβαν τον 31χρονο.

Όπως κατήγγειλε η 27χρονη, ο 31χρονος μετέβη την 09/10/2012 στο κατάστημα της όπου με την απειλή όπλου, απαίτησε από την ίδια να παραλάβει ως ενέχυρο ψεύτικα κοσμήματα, αποδίδοντας του χρηματικό αντίτιμο. Επίσης, την 15/10/2012 μετέβη εκ νέου στο εν λόγω κατάστημα μαζί με δύο άγνωστους συνεργούς του που αναζητούνται και με την απειλή δύο όπλων που έφερε απαίτησε από 49χρονο ημεδαπό, πατέρα της 27χρονης, να παραλάβει ψεύτικα κοσμήματα έναντι χρηματικού ποσού.


 prismanews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...