Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

Μαλλιά κουβάρια υψηλόβαθμος λιμενικός και δημοτική αστυνομικός στο Ηράκλειο

Ένας καυγάς για τον οποίο αναμένεται να διενεργηθεί ΕΔΕ απασχολεί τις τελευταίες ημέρες το Λιμεναρχείο αλλά και το δήμο Ηρακλείου. Πρωταγωνιστές ένας αξιωματικός του λιμενικού και μια δημοτική αστυνομικός που κατέληξαν να ανταλλάσουν αναφορές και καταγγελίες με μια ασήμαντη αφορμή. Σύμφωνα με την δημοτική αστυνομικό ο αξιωματικός του λιμενικού φέρεται ότι την προσέβαλε και την έβρισε με ακατανόμαστες εκφράσεις όταν εκείνη αρνήθηκε να απομακρύνει τα σκουπίδια από σημείο που βρισκόταν κοντά στο σπιτι του τονίζοντας πως αυτό είναι αρμοδιότητα της υπηρεσίας καθαριότητας.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Πατρίς για το λόγο αυτό η δημοτική αστυνομικός δέχτηκε υβριστική επίθεση και απειλές από τον καταγγελλόμενο αξιωματικό.

Ο συγκεκριμένος αξιωματικός απαιτούσε να καθαρίσω εγώ η ίδια το σημείο που υποδεικνυόταν οτι υπήρχαν σαπιες πατάτες και ένας νεκρός σκύλος διαφορετικά θα πήγαινε στα κανάλια και στον εισαγγελέα ενώ ανέφερε ότι αυτός με πληρώνει για να στρογγυλοκάθομαι στην καρέκλα μου. του είπα οτι λυπάμαι που τα ακούω αυτά απο έναν δημόσιο υπάλληλο και εκείνος ήταν ακραίος χρησιμοποιώντας ακραίες εκφράσεις φέρεται να αναγράφεται μεταξύ άλλων στην καταγγελία.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι απο την πλευρά του αρνείται ότι μίλησε με την εν λόγω υπάλληλο ωστόσο για την υπόθεση αναμένεται να διαταχθεί ΕΔΕ τις επόμενες ώρες.

 prismanews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...