Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

Λιθουανοί δημοσιογράφοι στην περιφέρεια

Ομάδα Λιθουανών δημοσιογράφων, εκπρόσωποι αντίστοιχα ενός από τους μεγαλύτερους  ομίλους Media,  οικονομικού περιοδικού και του ΤV3- του μεγαλύτερου καναλιού  της χώρας - στα πλαίσια επίσκεψης τους στην Κρήτη θα παραβρεθούν σε εκδήλωση, στην αίθουσα του Περιφερικού Συμβουλίου, στα γραφεία της Περιφέρειας Κρήτης , την Παρασκευή 28/09 στις 10:00 το πρωί .

Η επίσκεψη τους είναι ιδιωτική, συνοδεύονται από στελέχη μεγάλου Λιθουανού Tour Operator και μετά από αίτημα τους,  να καλύψουν όχι μόνο κλασσικά θέματα τουρισμού αλλά και περιβαλλοντολογικής ανάπτυξης, αγροτουρισμού και κρητικής διατροφής, η εταιρία μας, ευαισθητοποιημένη στα παραπάνω θέματα τα οποία και προωθεί καθημερινά σε όλους της τους πελάτες (Ρώσους, Ουκρανούς, Βαλτικούς και Ισραηλινούς) απευθύνθηκε στην Περιφέρεια Κρήτης για αυτήν την συνάντηση.

Ιδιαίτερα φιλικοί και άμεσα ανταποκρινόμενοι οι Αντιπεριφερειάρχες Περιβάλλοντος, κ. Ν. Καλογερής, Αγροτικής Ανάπτυξης , κα. Θ. Βρέντζου σε συνεργασία με τον Σύμβουλο Τουρισμού, κ. Χ. Ροδιτάκη, θα τους υποδεχθούν, οργανώνοντας μικρή εκδήλωση με  παρουσίαση των πολιτικών και δράσεων της Περιφέρειας Κρήτης, προβολή videos και συζήτησης  .  Στο πάνελ οι αντίστοιχοι Αντιπεριφερειάρχες.  

Το πρόγραμμα τους περιλαμβάνει επίσης επισκέψεις στην κρητική ύπαιθρο αλλά και σε ξενοδοχειακές μονάδες που στην πράξη υποστηρίζουν οικολογικές πρακτικές, βιολογικές καλλιέργειες, ανακύκλωση κλπ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...