Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2012

Ιστορίες καθημερινής Ελληνικής τρέλας

Την ακριβή εικόνα της σημερινής Ελλάδας έρχεται να καταδείξει με τον πλέον χαρακτηριστικό τρόπο η κατάσταση που δημιουργήθηκε για περίπου ένα 24ωρο στην οδό Ραυτοπούλου, έναν από τους πλέον πολυσύχναστους δρόμους του Ηρακλείου.

Ο οδηγός του συγκεκριμένου αυτοκινήτου θεώρησε σωστό να σταθμεύσει όπου τον βόλευε, εν προκειμένω σχεδόν στη μέση του δρόμου, το απόγευμα του Σαββάτου και να συνεχίσει το πρόγραμμα του ήσυχος.

Κάτοικοι της περιοχής, όπως καταγγέλουν στο Cretalive, όταν δεν μπόρεσαν να βρουν τον ιδιοκτήτη, επιχείρησαν να επικοινωνήσουν με κάποια υπηρεσία, προκειμένου να απομακρυνθεί το όχημα.

Οι προσπάθειες τους ξεκίνησαν το απόγευμα του Σαββάτου και συνεχίστηκαν χωρίς επιτυχία μέχρι και σήμερα το μεσημέρι. Δεν βρισκόταν κανένας "αρμόδιος". Ούτε η δημοτική αστυνομία είχε αρμοδιότητα, ούτε η τροχαία, ούτε και ο ...περιπτεράς της γειτονιάς. Όπως λένε ήταν τέτοια η απελπισία τους , που σκέφτηκαν να καλέσουν κάποιον εκπρόσωπο της "τρόικας" μήπως και καταφέρουν να βγάλουν άκρη.

Ευτυχώς για τους περίοικους, το όχημα αργά το μεσημέρι "εξαφανίστηκε" ως δια μαγείας , χωρίς την παρέμβαση των ..αρμοδίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...