Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

Επισκοπή: Μια γυναίκα ... πίσω από τη δολοφονική επίθεση;

Όλα για το "φουστάνι"; Ακόμη και μια έφοδος σε σπίτι, συνοδευόμενη από πυροβολισμούς σε ένα 18χρονο; Διόλου απίθανο, καθώς οι έρευνες της αστυνομίας φέρεται να στρέφονται γύρω από μια σχέση που είχε ο 18χρονος από την Επισκοπή, ο οποίος δέχτηκε πυροβολισμούς από δύο κουκουλοφόρους που εισέβαλαν στο σπίτι του .

Ο 18χρονος, κατλα τη μεταφορά του στο νοσοκομείο φέρεται να ζήτησε συγνώμη από τους γονείς για το συμβάν, γεγονός που υποδεικνύει ότι ο νεαρός γνώριζε τα κίνητρα της επίθεσης που από θαύμα δεν του στοίχιζε τη ζωή... Παράλληλα ο νεαρός το τελευταίο διήμερο, πριν την επίθεση, δεν είχε "ξεμυτίσει" από το σπίτι του, γεγονός που παραξένεψε και τους γονείς του!

Ο 18χρονος έδωσε κατάθεση στην αστυνομία, το περασμένο Σάββατο, ωστόσο το σοκ που έχει υποστεί είναι τέτοιο, ώστε ακόμη δεν είναι σε θέση να βάλει τις σκέψεις του σε μια σειρά και να ξεκαθαρίσει τί ακριβώς συνέβη.

Οι πληροφορίες, πάντως, αναφέρουν ότι το τελευταίο διάστημα ο 18χρονος δεχόταν επιθέσεις από κάποιους νεαρούς για τη σχέση που ο 18χρονος διατηρούσε με μια κοπέλα, ωστόσο οι αστυνομικές αρχές προσπαθούν να ξεκαθαρίσουν αν οι απειλές αυτές σχετίζονται με την απόπειρα σε βάρος του νεαρού, μέσα στο σπίτι του στην Επισκοπή.

Ο 18χρονος, πάντως, που τη γλίτωσε ... από θαύμα, νοσηλεύεται στο ΠΑΓΝΗ εκτός κινδύνου, καθώς μετά τη χειρουργική επέμβαση στην υποία υποβλήθηκε, δεν παρουσιάστηκε καμία επιπλοκή, ενώ οι γιατροί κατάφεραν να σταματήσουν και την αιμορραγία.

 cretalive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...