Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

Συγχαρητήρια του Λευτέρη Αυγενάκη στον Μεσσαρίτη Παραολυμπιονίκη Μ. Στεφανουδάκη

Ο Βουλευτής Ηρακλείου της Νέας Δημοκρατίας, κ. Λευτέρης Αυγενάκης εξέφρασε τα συγχαρητήριά του στον «χάλκινο Παραολυμπιονίκη του Λονδίνου» στο Ακόντιο, Μανόλη Στεφανουδάκη.

Στην επιστολή του ο Βουλευτής τονίζει ότι: «Με ιδιαίτερη χαρά πληροφορήθηκα για το χάλκινο μετάλλιο που κέρδισες στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου και δεν σου κρύβω ότι ένιωσα βαθιά περηφάνια και απέραντο θαυμασμό. Με την επιτυχία σου κάνεις όλη την Ελλάδα υπερήφανη, ιδιαίτερα την Κρήτη μας και πολύ περισσότερο τον τόπο σου τη Μεσσαρά αφού έστειλες ένα μήνυμα ελπίδας και χαράς σε όλους εμάς που θαυμάσαμε την αξιέπαινη προσπάθεια του συμπατριώτη μας. Η ψυχική σου δύναμη και η αγωνιστικότητά σου είναι έμπνευση για όλους μας, αλλά το σημαντικότερο είναι ότι εσύ και όλοι οι αθλητές της Παραολυμπιακής αποστολής μας έχετε δώσει ένα μάθημα ζωής στους δύσκολους καιρούς που ζούμε».

Κλείνοντας την επιστολή του, ο κ. Αυγενάκης συνεχάρη τον προπονητή, την οικογένεια του Παραολυμπιονίκη αλλά και «όλους όσους ήταν δίπλα του στην προσπάθειά του αυτή» και του ευχήθηκε «να συνεχίσει να αγωνίζεται τιμώντας τα χρώματα της Ελλάδος και τα ολυμπιακά ιδεώδη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...