Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

ΗΡΑΚΛΕΙΟ: Προφυλακιστέος ο 17χρονος

Προφυλακίστηκε, αργά το απόγευμα, μετά τη μαραθώνια απολογία του, ο 17χρονος, ο οποίος φέρεται ως δράστης τής δολοφονίας ενός συνομηλίκου του, στο Ροτάσι Ηρακλείου, στη διάρκεια συμπλοκής την περασμένη Παρασκευή και κατά την οποία τραυματίσθηκαν ακόμη άλλα τρία άτομα.

Κατά την απολογία του, που διήρκησε συνολικά πάνω από 5 ώρες, ο φερόμενος ως δράστης επανέλαβε όσα είχε πει και στην προανάκριση, ισχυριζόμενος ότι η οικογένεια τού θύματος είχε στήσει ενέδρα στον ίδιο και στο γαμπρό του και ότι το θύμα τού επιτέθηκε με μαγκούρα.

Ακόμη, σύμφωνα με πληροφορίες, υποστήριξε ότι δεν είχε σκοπό να σκοτώσει τον 17χρονο και όταν, κατά την πάλη που είχαν το θύμα τον χτύπησε με μαγκούρα στο κεφάλι, επιχείρησε να τον σταματήσει και τον μαχαίρωσε στην πλάτη.

Εξ άλλου, ο πατέρας και ο γαμπρός τού ανήλικου δράστη παρουσιάστηκαν σήμερα το πρωί στο γραφείο της ανακρίτριας Ηρακλείου, απ’ όπου ζήτησαν και πήραν προθεσμία προκειμένου να απολογηθούν.

Τέλος, ανακρίτρια και εισαγγελέας μετέβησαν -για λόγους ασφαλείας- στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται ο 44χρονος θείος τού θύματος και μετά την απολογία του αποφάσισαν την αποφυλάκισή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...