Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

Χανιά: "Σέρβιρε" και ... γυναίκες εκτός από ποτά στο μπάρ!

Ένας 55χρονος από τα Χανιά, υπεύθυνος μπαρ, και δύο αλλοδαπές υπήκοοι Ρουμανίας, ηλικίας 27 και 20 ετών, συνελήφθησαν σήμερα, κατηγορούμενοι για σωματεμπορία και παράβαση υγειονομικών διατάξεων, περί φορολογικής νομοθεσίας κατά περίπτωση.

Ταυτόχρονα βεβαιώθηκαν παραβάσεις και σε δύο αλλοδαπές υπηκόους Νιγηρίας, ηλικίας 29 και 22 ετών, για παράβαση του νόμου περί εκδιδόμενων προσώπων.

Τις πρώτες πρωινές ώρες, οργανώθηκε επιχείρηση από αστυνομικούς στο μπαρ, ιδιοκτησίας 39χρονου, όπου διαπιστώθηκε ότι ο ιδιοκτήτης μαζί με τον 55χρονο, υπεύθυνο του καταστήματος, έχουν προσλάβει και απασχολούσαν την 29χρονη και 22χρονη, ως χορεύτριες και συνοδούς πελατών, ενώ παράλληλα τις εξωθούσαν στην πορνεία σε πελάτες του καταστήματος.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου προέκυψε ότι είχαν προσλάβει επιπλέον και απασχολούσαν ως σερβιτόρες - χορεύτριες, μια 27χρονη και μια 20χρονη, οι οποίες δεν κατείχαν πιστοποιητικά υγείας και άδεια εργασίας από την αρμόδια αρχή, ενώ διαπιστώθηκε, ότι δεν είχαν εκδοθεί οι απαιτούμενες αποδείξεις από το νόμο, λιανικής πώλησης σε πελάτες του καταστήματος.

Κατά την επιχείρηση, κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των χιλίων τριακοσίων εβδομήντα ευρώ, καθώς και εκατόν εβδομήντα επτά μάρκες από το ταμείο του καταστήματος, προερχόμενα από την παράνομη δραστηριότητα.

Ο 39χρονος ιδιοκτήτης του καταστήματος, απουσίαζε κατά τον έλεγχο και αναζητείται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...