Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

Συνελήφθη ένας 17χρονος για απόπειρα ανθρωποκτονίας πέντε Ινδών στο Ρέθυμνο

Ένας ανήλικος από το Ρέθυμνο είναι ένας εκ των δραστών της αιματηρής επίθεσης σε βάρος πέντε Ινδών που σημειώθηκε στις 9 Αυγούστου στην περιοχή Σφακάκι, ο οποίος και συνελήφθη το πρωί.
Ειδικότερα, η υπόθεση εξιχνιάστηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου καθώς ύστερα από εμπεριστατωμένη προανάκριση που διενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου και την κατάλληλη αξιολόγηση στοιχείων και δεδομένων, προέκυψε ότι η ανωτέρω περίπτωση απόπειρας ανθρωποκτονίας, τελέστηκε από πέντε νεαρά άτομα, ηλικίας 15, 17, 18, 18 και 19 ετών.

Από τον κ. Ανακριτή Ρεθύμνου, εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης σε βάρος του 17χρονου δράστη, ο οποίος συνελήφθη σήμερα πρωί από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου.

Επιπλέον από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος τεσσάρων (4) ημεδαπών ατόμων, γονέων των ανηλίκων δραστών (15χρονου και 17χρονου), για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Ο 17χρονος συλληφθείς, οδηγήθηκε σήμερα το μεσημέρι, στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.

Υπενθυμίζεται ότι τα ξημερώματα της 9ης Αυγούστου έξι Ινδοί δέχτηκαν επίθεση από μια ομάδα πέντε ατόμων σε στάση λεωφορείου στην περιοχή Σφακάκι Ρεθύμνου, με συνέπεια να τραυματιστούν οι πέντε από αυτούς.

Οπως δήλωσαν οι τραυματίες, «χωρίς να αντιληφθούν τι ακριβώς συμβαίνει, από ένα αυτοκίνητο που σταμάτησε μπροστά τους, βγήκαν τέσσερις άνδρες οι οποίοι άρχισαν να τους χτυπούν.

Ένας εξ αυτών τράβηξε μαχαίρι και τραυμάτισε τους τέσσερις και στη συνέχεια οι άγνωστοι μπήκαν ξανά στο αυτοκίνητο και εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση».

Όπως αποκαλύφτηκε από τις έρευνες των αρχών ο 17χρονος ήταν αυτός που κράταγε και τράβηξε το μαχαίρι.

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Νομαρχιακό Νοσοκομείο Ρεθύμνου με επιφανειακά τραύματα, ενώ όπως είχαν δήλωσει στην αστυνομία, οι δράστες ήταν Έλληνες.
flashnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...