Κυριακή 19 Αυγούστου 2012

Ανήλικα παιδιά απέτρεψαν την αυτοκτονία του πατέρα τους

ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΓΕ ΤΗ ΘΗΛΙΑ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ....


Μπορεί το σοκ που υπέστησαν να ήταν τόσο ισχυρό ώστε να χρειάζονται ιατρική βοήθεια, ωστόσο με την έγκαιρη άφιξή τους στην αποθήκη του σπιτιού τους τα δυο αδέλφια έσωσαν τον ίδιο τους τον πατέρα που προσπαθούσε να βάλει τέλος στη ζωή του!

Το 16χρονο αγόρι και η μόλις 13 χρόνων αδελφή του μπήκαν στην αποθήκη του σπιτιού σε χωριό κοντά στην πόλη της Ρόδου, τη στιγμή που ...

ο 47χρονος πατέρας είχε ανεβεί σε τέσσερα τελάρα και προσπαθούσε να περάσει στο λαιμό του την αυτοσχέδια αγχόνη! Μόλις είδε τα παιδιά του, έχασε την ισορροπία του και κατέρρευσε στο δάπεδο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί, γλίτωσε όμως από το θάνατο!

Στο σπίτι έφθασαν αμέσως συγγενείς της οικογένειας που κάλεσαν γιατρό ο οποίος χορήγησε ηρεμιστικά, τόσο στον επίδοξο αυτόχειρα όσο και στα παιδιά που είχαν υποστεί ισχυρό κλονισμό.

Όλη η οικογένεια θα μεταβεί για ψυχολογική υποστήριξη από ειδικούς. Ο 47χρονος ήταν άνεργος από τον περασμένο Μάρτιο και οι μόνοι πόροι της οικογένειας ήταν ο πενιχρός μισθός της συζύγου του που εργάζεται σε ξενοδοχείο. Αυτό τον έκανε να κλειστεί στον εαυτό του και σπάνια έβγαινε από το σπίτι του, με την ιδέα της αυτοχειρίας να κλωθογυρίζει στο μυαλό του χωρίς ωστόσο να δείχνει τι σκόπευε να κάνει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...