Κυριακή 19 Αυγούστου 2012

Ρώσος μεγιστάνας σκορπούσε τεράστια χρηματικά ποσά στην Ελούντα

Ανέκαθεν η Ελούντα φιλοξενούσε και πρίγκιπες που μπορεί να μην είχαν το χρίσμα είχαν όμως τη ... χάρη από οικονομικής άποψης! Ένας τέτοιος εκ Ρωσίας κατέλυσε σε πολυτελή ξενοδοχειακή μονάδα της περιοχής πριν απο μερικές μέρες καταφέρνωντας να αφήσει με το στόμα ανοιχτό τους ενοίκους και το προσωπικό του ξενοδοχείου με την άνεση με την οποία σκορπούσε τεράστια χρηματικά ποσά !

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες ο ... ευκατάστατος Ρώσος που περνούσε τις διακοπές του στην Ελουντα συντροφιά με τη γυναίκα του κατέλυσε σε υπερπολυτελές δωμάτιο του ξενοδοχείου που ούτε λίγο ούτε πολύ κόστιζε 9.000 ευρώ τη βραδιά, δειπνούσε επιλέγοντας τα ακριβότερα πιάτα των εστιατορίων και ξόδευε ... αβέρτα ψωνίζοντας από διάφορα καταστήματα!

Ο ίδιος που όπως φαίνεται δεν έδειχνε να λογαριάζει το χρήμα θέλησε να κάνει έκπληξη στην αγαπημένη του σύζυγο την ημέρα τον γενεθλίων της φέρνωντας από την Ρωσία ένα μουσικό συγκρότημα στο οποίο η ίδια είχε αδυναμία - αναλαμβάνοντας τα έξοδα τόσο της μεταφοράς όσο και της διαμονής τους - μόνο και μόνο για να της κάνει έκπληξη!
Prisma news

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...