Κυριακή 19 Αυγούστου 2012

Αρνούνται να πετάξουν οι επιβάτες από Ρόδο- Ηράκλειο!

Airbus A330 der Cyprus Airways kurz vor der La...
(Photo credit: Wikipedia)
Μεγάλη ταλαιπωρία για 150 και πλέον επιβάτες που ήταν να πετάξουν στις 7.30 το απόγευμα από το αεροδρόμιο 'Διαγόρας' της Ρόδου στο αεροδρόμιο Καζαντζάκης του Ηρακλείου με την εταιρεία Cyprus Airways. Οι επιβάτες μέχρι και αυτή την ώρα παραμένουν στο αεροδρόμιο της Ροδου ενώ οι μισοί και πλέον αρνήθηκαν να μπουν τελικά στην πτήση διαπιστώνοντας ότι το αεροσκάφος έχει πρόβλημα παρά τις αντιθέτου διαβεβαιώσεις της εταιρείας!

Το αεροσκάφος της κυπριακής εταιρείας Airbus 320 έφτασε με 4 περίπου ώρες καθυστέρησης στη Ρόδο λόγω βλάβης που είχε διαπιστωθεί στο Ηράκλειο. Εκεί στη Ρόδο το πληροφορήθηκαν και οι επιβάτες όπως καταγγέλουν οι ίδιοι στο cretalive.Παρά την ανησυχία που υπήρχε και τις διαμαρτυρίες για την καθυστέρηση η πτήση θα γινόταν προς το Ηράκλειο και μπήκαν όλοι κανονικά στο αεροσκάφος. Ωστόσο, δύο φορές όπως λένε τώρα οι επιβάτες...έσβησαν όλα τα ηλεκτρικά του αεροπλάνου με αποτέλεσμα η ανησυχία να ενταθεί και οι περισσότεροι επιβάτες να λένε ότι δεν ταξιδεύουν.

"Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με το αεροσκάφος, θα πετάξουμε κανονικά" έλεγαν από την εταιρεία, αλλα οι περισσότεροι επιβάτες αρνήθηκαν και ζήτησαν να κατέβουν! Περισσότεροι από 80 μάλιστα επιβιβάστηκαν σε λεωφορείο του αεροδρομίου και βρίσκονται εκτός αεροπλάνου τώρα!
cretalive.gr
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...