Τρίτη 14 Αυγούστου 2012

Σε χρήση το νέο γήπεδο μπάσκετ και η καινούργια παιδική χαρά στο Λουτράκι Μαλεβιζίου

Ολοκληρώθηκαν οι σημαντικές παρεμβάσεις στην πλατεία Λουτρακίου και παραδόθηκαν σε χρήση από τη δημοτική αρχή Μαλεβιζίου, το νέο γήπεδο μπάσκετ και η καινούργια παιδική χαρά στον πανέμορφο οικισμό.

Το νέο γήπεδο αποτελεί ήδη το αγαπημένο στέκι των παιδιών – και όχι μόνο – ενώ η παιδική χαρά προσφέρει διασκέδαση στους μικρούς κατοίκους του οικισμού. Πρόκειται για δυο έργα που υλοποιήθηκαν από ίδιους πόρους του δήμου Μαλεβιζίου, με την πολύτιμη και καθοριστική συμβολή της νεολαίας του Λουτρακίου, ικανοποιώντας πολύχρονα αιτήματα των κατοίκων και των φορέων της περιοχής. Το πρώτο σουτ έγινε από το δήμαρχο Κώστα Μαμουλάκη, ενώ ακολούθησαν παιχνίδια μέχρι αργά το βράδυ.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο αντιδήμαρχος Χ. Κουτσογιάννης, ο πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α.Μ. Φ. Σαββάκης, ο δημοτικός σύμβουλος Γ. Μακριδάκης, ο πρόεδρος του οικισμού Λ. Καλλέργης, ο πρόεδρος των Κορφών Κ. Φαραζάκης, ο πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου Λουτρακίου Γ. Χαρωνιτάκης και κάτοικοι της περιοχής.

Ξεκινάει η διαδικασία για τη μονάδα βιολογικού καθαρισμού Κορφών και του Λουτρακίου

Παράλληλα με τα παραπάνω, ο δήμαρχος Κ. Μαμουλάκης ανακοίνωσε το ότι προτίθεται να φέρει στο αμέσως επόμενο Δ. Σ. της Δ.Ε.Υ.Α.Μ., το θέμα της προκήρυξης του διαγωνισμού για την εκπόνηση της μελέτης υλοποίησης του βιολογικού καθαρισμού Κορφών και Λουτρακίου. Στόχος του δημάρχου Μαλεβιζίου, είναι να προχωρήσει η διαδικασία όσο πιο γρήγορα γίνεται και να μπορέσει να ενταχθεί το σημαντικό για την ευρύτερη περιοχή έργο, σε ανάλογο πρόγραμμα χρηματοδότησης.

Παράλληλα, συμφώνησε με τους προέδρους των δυο οικισμών Κ. Φαραζάκη και Λ. Καλλέργη, να υποδείξουν οι ίδιοι τον κατάλληλο χώρο στην ενδιάμεση ρεματιά των δυο χωριών, χώρο στον οποίο θα μπορεί να κατασκευαστεί η μονάδα βιολογικού καθαρισμού των οικισμών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...