Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

Με τον Δήμητρη Σκαρμούτσο ολοκληρώνεται το 3ο Φεστιβάλ Γαστρονομίας στο Domes of Elounda

Με τον Δημήτρη Σκαρμούτσο, κλείνει το Φεστιβάλ Γαστρονομίας που διοργάνωσε φέτος το καλοκαίρι για τρίτη συνεχή χρονιά το... ξενοδοχείο «Domes of Elounda στο εστιατόριο “Άνθος”, με θέα τη Σπιναλόγκα.

Οοι πρωτότυπες γεύσεις γνωστών σεφ της Ευρώπης (Emanuele Capellinni, Philippe Geneletti, Marco Garfagnini, Nikolaos Magganas) σε συνδυασμό με την πολυτέλεια και τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες ήταν το χαρακτηριστικό γνώρισμα και του φετινού Φεστιβάλ που ξεκίνησε στις αρχές Ιουλίου και ολοκληρώνεται την Πέμπτη 30 και την Παρασκευή 31 Αυγούστου με τις γευστικές δημιουργίες του γνωστού έλληνα σεφ.

Ένας από τους σημαντικότερους εκφραστές της σύγχρονης ελληνικής κουζίνας, με δημιουργική παρουσία και έμπνευση στην κρητική κουζίνα, ο Δημήτρης Σκαρμούτσος κλείνει το φετινό φεστιβάλ - αφιέρωμα στο “αργό φαγητό” (slow food Celebration) προσφέροντας ως επιστέγασμα της μεγάλης γιορτής, τις δικές του δημιουργίες από τη σύγχρονη ελληνική κουζίνα.

Μια μοναδική εμπειρία γευσιγνωσίας που συνοδεύεται από εξαιρετικά κρασιά του κρητικού αμπελώνα ολοκληρώνοντας τη μαγευτική περιπέτεια στην εμπειρία των γεύσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...