Πέμπτη 19 Ιουλίου 2012

Μαρία Τσαγκαράκη: Mια Κρητικοπούλα πάει για «Μις Κόσμος»

Εστεμμένη παλαιότερης χρονιάς «επιστρατεύτηκε» να εκπροσωπήσει τη Ελλάδα στο διεθνή διαγωνισμό «Μις Κόσμος» λόγω… οικονομικής κρίσης. 

Η μελαχρινή καλλονή Μαρία Τσαγκαράκη, αναπληρωματική «Σταρ Ελλάς» το 2010, δέχτηκε πρόταση και πέταξε το πρωί της Τετάρτης για την Κίνα, έχοντας γεμάτες τις αποσκευές της με όνειρα και ελπίδες για μία διάκριση. 

«Με πήραν ξαφνικά τηλέφωνο και μου το ανακοίνωσαν. Μου φάνηκε απίστευτο διότι είναι από τους κορυφαίους διαγωνισμούς παγκοσμίως και θα είναι για μένα μια εμπειρία ζωής η παραμονή μου εκεί για ένα μήνα. Είναι πολύ σημαντικό να σου δίνεται μια ευκαιρία για κάτι καλύτερο να μην την χάσεις, πόσο μάλλον όταν μιλάμε για την εκπροσώπηση της ίδιας μας της χώρας»!

Η 22χροη Μαρία με καταγωγή από το Ηράκλειο της Κρήτης, έχει ύψος 1,76, πτυχίο Φιλολογίας και γνωρίζει Αγγλικά, Γερμανικά και Ιταλικά. Ασχολείται με τους κρητικούς παραδοσιακούς χορούς και την κολύμβηση, ενώ έχει δηλώσει ένθερμη οπαδός του ΟΦΗ. Το 2011 πήρε τον τίτλο «Miss Globe Cosmopolitan» ενώ το 2009 είχε στεφθεί «Μις Κρήτη»! Ο διαγωνισμός θα γίνει στις 18 Αυγούστου.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...