Κυριακή 8 Ιουλίου 2012

Στην εντατική ο Πρόεδρος του Εργοτέλη

Σε μονάδα εντατικής παρακολούθησης του ΠΑΓΝΗ με ισχαιμικό επεισόδιο νοσηλεύεται απο τα ξημερώματα της Κυριακής ο πρόεδρος του Εργοτέλη Απόστολος Παπουτσάκης.

Η δυσφορία που ένιωθε τις προηγούμενες μέρες και το γνωστό πρόβλημα στο αναπνευστικό που αντιμετωπίζει ο πρόεδρος του Εργοτέλη, κατέστησαν αναγκαία την μεταφορά του στο νοσοκομείο, όπου οι ιατροί ασχολήθηκαν αμέσως με την περίπτωση του.

Όπως γράφει το cretalive.gr τη Δευτέρα θα αποφασιστεί αν θα υποβληθεί σε στεφανιογραφία, ωστόσο θεωρείται βέβαιο ότι ο Απόστολος Παπουτσάκης θα παραμείνει στο νοσοκομείο για κάποιες ημέρες.

Απο την πρώτη στιγμή στο πλευρό του προέδρου του Εργοτέλη, βρέθηκαν παράγοντες και φίλοι απο τον Εργοτέλη, για να του ευχηθούν περαστικά.

Ο Απόστολος Παπουτσάκης δεν θα είναι παρών την Δευτέρα στην επίσημη παρουσίαση του Σίνισα Γκόγκιτς, που έχει προγραμματιστεί στο ξενοδοχείο «Λατώ» στις 12 το μεσημέρι.

Θα τον εκπροσωπήσει πιθανότατα ο γιός του Δημητρης Παπουτσάκης. Το ίδιο θα γίνει και με την πρώτη συγκέντρωση της ομάδας που θα γίνει την Δευτέρα στις 7μμ στο Παγκρήτιο στάδιο.

Να σημειωθεί ότι και πέρσι ο πρόεδρος του Εργοτέλη πέρασε μια σοβαρή περιπέτεια υγείας, αλλά στάθηκε όρθιος.

Πεποίθηση όλων είναι ότι το ίδιο θα συμβεί και αυτή τη φορά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...