Δευτέρα 9 Ιουλίου 2012

Ηράκλειο: Βρέθηκαν οι ιδιοκτήτες της... ορφανής ηρωίνης!

Δεν άργησαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Δϊωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου να εντοπίσουν και να συλλάβουν τους "ιδιοκτήτες" της ποσότητας ηρωίνης που εντοπίστηκε την περασμένη εβδομάδα στο Παγκρήτιο Στάδιο.

Οι έρευνες τους οδήγησαν σε δύο αδέλφια Αλβανικής υπηκοότητας, ηλικίας 25 και 20 χρόνων, μία 28χρονη Ρουμάνα και έναν 47χρονο Έλληνα , ο οποίος συνελήφθη όταν θέλησε να αγοράσει ναρκωτικά από τους Αλβανούς.

Ειδικότερα, από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι, ο 25χρονος Αλβανός είχε τοποθετήσει ποσότητες ηρωίνης συνολικού μικτού βάρους 10 γρ. στην περιοχή του Παγκρήτιου Σταδίου, χρησιμοποιώντας το ως χώρο προσωρινή αποθήκευσης ναρκωτικών (καβάτζα).

Σύμφωνα με το cretalive.gr, ο 25χρονος, μαζί με τον 20χρονο αδελφό του και την 28χρονη υπήκοο Ρουμανίας, από κοινού, διακινούσαν και πουλούσαν ναρκωτικές ουσίες (ηρωίνη & κοκαΐνη) στην ευρύτερη περιοχή.

 Η 28χρονη αλλοδαπή προχθές  το μεσημέρι, πώλησε στο 47χρονο ποσότητα ηρωίνης μικτού βάρους  3,8 γραμμαρίων, έναντι του χρηματικού ποσού των ογδόντα 80 ευρώ. Ο 47χρονος ακινητοποιήθηκε λίγο μετά από την αγορά των ναρκωτικών και συνελήφθη.    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...