Δευτέρα 9 Ιουλίου 2012

Πέραμα Μυλοποτάμου: 16χρονη κατήγγειλε το βιασμό της από τέσσερις αλλοδαπούς

Κατήγγειλε το βιασμό της από τέσσερις αλλοδαπούς άνδρες και η αστυνομία αποκάλυψε υπόθεση σωματεμπορίας στο Πέραμα Μυλοποτάμου Ρεθύμνου.

Πρόκειται για την τραγική ιστορία μιας 16χρονης κοπέλας από την Βουλγαρία, την οποία η πεθερά της μαζί με τον Πακιστανό σύντροφο της, την παραπλάνησαν και την οδήγησαν σε κατοικία στην περιοχή Καλονύχτη εκτός Περάματος, όπου την «παρέδωσαν» στα σεξουαλικά ένστικτα δύο Ινδών και δύο Πακιστανών.

Η καταγγελία της 16χρονης, οδήγησαν στην άμεση κινητοποίηση της Ασφάλειας Περάματος, η οποία σε συνεργασία με την Ασφάλεια Ρεθύμνου, εντόπισε του σωματέμπορούς και τους συνέλαβαν. Μαζί συνελήφθησαν και οι τέσσερις αλλοδαποί, οι οποίοι βίασαν και κακοποίησαν την 16χρονη, η οποία μεταφέρθηκε στο Νομαρχιακό Νοσοκομείο για ιατροδικαστική εξέταση και ιατρικές εξετάσεις.

Όλοι οι συλληφθέντες, οι οποίοι αντιμετωπίζουν κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα μεταξύ των οποίων σωματεμπορία και βιασμό ανήλικης, διαμένουν στο Ρέθυμνο παράνομα.

Σύμφωνα με την ανήλικη, η οποία μένει στο Πέραμα με τον σύντροφο της, η πεθερά της, της είχε υποσχεθεί εργασία σε ταβέρνα της ευρύτερης περιοχής. Όμως, αντί της συγκεκριμένης εργασίας, τόσο η πεθερά όσο και ο Πακιστανός σύντροφός της αποφάσισαν να κερδίσουν χρήματα εμπορευόμενοι την «ηλικία της». Παρά τις προειδοποιήσεις και τις απειλές που δέχτηκε η ανήλικη να μην αποκαλύψει τα όσα της συνέβησαν, εκείνη έφτασε στο Αστυνομικό Τμήμα Περάματος όπου κατήγγειλε τον πολλαπλό βιασμό της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...