Κυριακή 24 Ιουνίου 2012

Η γραφειοκρατία "σκοτώνει" 23χρονο από το Μακρύ Γιαλό

Στα όρια της απελπισίας έχει φτάσει η οικογένεια ενός 23χρονου ασθενή απο τον Μακρύ Γιαλό με την γραφειοκρατεία των υπηρεσιών να δίνει... "ρεσιτάλ" καθυστέρησης που στην περίπτωση αυτή αποδεικνύεται ιδιαίτερα επικίνδυνη.

Ο νεαρός όπως αναφέρει το prismanews.gr πάσχει απο μια σοβαρή ασθένεια στον εγκέφαλο και έχει χειρουργηθεί τέσσερις φορές. Για την καλύτερη αντιμετώπιση της κατάστασής του η οικογένεια του έκρινε σκόπιμο να μεταφερθεί σε ειδικό κέντρο της Γερμανίας ωστόσο η επιτροπή του Ε.Ο.Π.Υ.Υ δεν δικαιολογεί τη μετάβαση του νεαρού στο εξωτερικό.

Σύμφωνα με το Ράδιο Λασίθι η υγεία του παιδιού κρέμεται κυριολεκτικά από μια απόφαση που θα έπρεπε να έχει ήδη παρθεί. Οι τραγικές συνέπειες είναι ότι στην διάρκεια αυτής της καθυστέρησης ο 23χρονος έχει αρχίσει ήδη να χάνει το φώς του και τη μνήμη του!

Έτσι το κόστος της μεταφοράς και του επόμενου χειρουργείου είναι πολύ μεγάλο για την οικογένεια που ήδη έχει δαπανήσει πολλά χρήματα.

Για το πρόβλημα έχει ήδη ενημερωθεί ο σύλλογος καρκινοπαθών «Στηρίζω» που έχει προβεί στις απαραίτητες ενέργειες στήριξης.

Επίσης για το σκοπό αυτό έχει ανοιχτεί λογαριασμός στην Παγκρήτια Συνεταιριστική Τράπεζα ο οποίος είναι: 777888

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...