Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

Αγία Βαρβάρα: Συμπλοκές ελλήνων με αλλοδαπούς

Καβγάδες μεταξύ ντόπιων και αλλοδαπών έχουν αναστατώσει τους κατοίκους της Αγίας Βαρβάρας .
Όπως διατείνονται το τελευταίο διάστημα αλλοδαποί, μετά από κατανάλωση αλκοόλ προκαλούν φασαρίες, ενώ δεν διστάζουν να επιτεθούν και σε ντόπιους, την ώρα  που όπως λένε προσπαθούν να τους συνετίσουν.

Χθες λίγο μετά τις 5 το απόγευμα διαδοχικά στο ΠΑΓΝΗ χτυπημένοι σε διάφορα σημεία του σώματος,  μεταφέρθηκαν τέσσερις  Πακιστανοί με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ που τους παρέλαβαν από το κέντρο υγειάς της περιοχής.

Σύμφωνα με όσα είπαν στην αστυνομία οι υπήκοοι Πακιστάν ηλικίας 19, 21, 29 και 32 ετών, δέχθηκαν απρόκλητη επίθεση από άγνωστα άτομα που είχαν καλυμμένα τα πρόσωπα τους στην επαρχιακή οδό Αγίας Βαρβάρας - Γέργερης. Οι δράστες αναζητούνται ενώ προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αγίου Μύρωνα.

Αυτό είναι σύμφωνα με πληροφορίες από κατοίκους της Αγίας Βαρβάρας ένα από τα περιστατικά ενώ την ημέρα των εθνικών εκλογών όπως αναφέρουν, δυο νεαροί Έλληνες τραυματίστηκαν ο ένας στο πρόσωπο και ο δεύτερος στο χέρι, μετά από συμπλοκή με αλλοδαπούς για ασήμαντη αφορμή, την ώρα που οι ντόπιοι όπως υποστηρίζουν έπαιζαν μπάλα σε υπό κατασκευήν στάδιο της περιοχής

Ξαφνικά οι αλλοδαποί  με τους οποίους  είχαν αρχικά λογομαχία, ενημέρωσαν τηλεφωνικά και άλλους, και τα αίματα δεν άργησαν να ανάψουν.

Για το περιστατικό έχει ενημερωθεί η αστυνομία όμως δεν υποβλήθηκαν μηνύσεις. Οι κάτοικοι ζητούν περισσότερη αστυνόμευση καθώς το κακό όπως λένε έχει παραγίνει με την παραβατική συμπεριφορά των αλλοδαπών, ο αριθμός των οοίων αυξάνεται συνεχώς, και εύχονται να μην συμβεί τίποτε χειρότερο. 



neakriti.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...