Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

200 εκατομμύρια ζευγάρια μάτια θα βλέπουν ... την Κρήτη!

200 εκ. ζευγάρια μάτια θα βλέπουν καθημερινά την Κρήτη ... μέσω του διαδικτύου, χάρη στη διαφημιστική προβολή σε κυβερνητική ιστοσελίδα της Κίνας.

Συνάντηση είχε, σήμερα, ο Περιφερειάρχης Κρήτης, Σταύρος Αρναουτάκης με τον αρχισυντάκτη και αντιπρόεδρο του Διεθνούς Εκδοτικού Οίκου της Κίνας και υφυπουργό Τύπου κι Εκδόσεων της χώρας, Χουάνγκ Γιόγι (Huang Youyi), με τον οποίο συζήτησαν διάφορα θέματα, μεταξύ των οποίων η συνέχιση των ανταλλαγών και η επικείμενη συνεργασία σε επιχειρησιακό επίπεδο ενώ ξεχωριστή θέση στην κουβέντα τους είχε η ενίσχυση της πολιτιστικής συνεργασίας, στον τομέα της έκδοσης και του Τύπου.

Μάλιστα ο Χουάνγκ Γιόγι, μέσω του Διπλωματικού Ακόλουθου της Πρεσβείας της Κίνας, εξέφρασε το θαυμασμό του για τον πολιτιστικό και πολιτισμικό πλούτο της Κρήτης, τονίζοντας την ανάγκη διάδοσής του σε κάθε σημείο του πλανήτη.

Όπως γνωστοποίησε ο Κινέζος υφυπουργός, η Κρήτη θα προβάλλεται σε κυβερνητική ιστοσελίδα, την οποία επισκέπτονται καθημερινά 200 εκ. χρήστες.

Ο Χουάν Γιόγι ηγήθηκε εξαμελούς αποστολής, που πραγματοποίησε ανεπίσημη επίσκεψη στο νησί, και η οποία φιλοξενήθηκε από την Περιφέρεια Κρήτης.

Στα πλαίσια της φιλοξενίας, η Κινεζική αποστολή, ξεναγήθηκε το πρωί στο Αρχαιολογικό Μουσείο Ηρακλείου, συνοδευόμενη από τον Περιφερειάρχη Κρήτης, Σταύρο Αρναουτάκη.



CRETALIVE.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...