Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

Το 2ο Καρναβάλι Δήμου Φαιστού.

Ομάδες χορευτών, ξυλοπόδαροι, κλόουν, animateurs, αλλά και εντυπωσιακά άρματα, πρόκειται να παρελάσουν στη μεγαλύτερη παρέλαση του νομού, στο πλαίσιο του 2ου Καρναβαλιού Δήμου Φαιστού.

Το καρναβάλι που διοργανώνεται από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Τυμπακίου και τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Φαιστού, πρόκειται να πραγματοποιηθεί την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου, στις 2.00 το μεσημέρι. Πλήθος αρμάτων, εκατοντάδες καρναβαλιστές, αλλά και πλήθος κόσμου πρόκειται να δώσουν το παρών, σ’ ένα από τα πιο δυναμικά καρναβάλια των τελευταίων ετών.

Οι διοργανωτές προετοιμάζουν την παρέλαση για περισσότερους από δύο μήνες, ενώ έχουν ανεβάσει τον πήχη ιδιαίτερα ψηλά, θέλοντας να διατηρήσουν τον τίτλο του μεγαλύτερου καρναβαλιού με άρματα στο νομό. Ο βασιλιάς Καρνάβαλος θα κινείται φέτος πάνω σε μια πραγματική γόνδολα μήκους 12 μέτρων, ενώ πάνω στα άρματα έχουν στηθεί γιγάντιες αγκινάρες, σπίτια, ακόμα και ολόκληρες ντισκοτέκ!

Την επίσημη έναρξη του Καρναβαλιού θα δώσει η Δήμαρχος Φαιστού κ. Μαρία Πετρακογιώργη Ανυφαντάκη, για να ακολουθήσει το Warming Up Show από τη χορευτική ομάδα Caritmo. Ξυλοπόδαροι, κλόουν και animateurs, θα κρατήσουν ζωηρό το ενδιαφέρον μέχρι την πρώτη διέλευση του Βασιλιά Καρνάβαλου και των υπολοίπων αρμάτων.

Μετά την παρέλαση το κέφι θα μεταφερθεί στην πλατεία Τυμπακίου, μ’ ένα Mega After Carnival Party, για όλους τους παραβρισκόμενους και τις καρναβαλικές ομάδες.

Για τα παιδιά επιπρόσθετα, θα υπάρχουν κλόουν και animateurs στην πλατεία, προκειμένου να παίξουν μαζί τους, να πραγματοποιήσουν θεατρικά παιχνίδια, αλλά και να τους προσφέρουν εκπλήξεις.

Σύμφωνα με τις ως τώρα ενδείξεις, περισσότεροι από 20.000 θεατές θα κατακλύσουν τον κεντρικό δρόμο Τυμπακίου, ενώ πάνω από 1.500 είναι τα άτομα που θα συμμετάσχουν ως πληρώματα καρναβαλιού. Οι διοργανωτές προσκαλούν μικρούς και μεγάλους να παραβρεθούν στη μεγάλη παρέλαση και στις εκδηλώσεις της Κυριακής, σε μια μοναδική εμπειρία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...