Το Κάτι
ψήνεται, η εκπομπή που άλλαξε τις συνήθειες
των τηλεθεατών στις 20:00, έρχεται για άλλη
μια εβδομάδα στην τηλεόραση του Alpha και
εισβάλλει στα σπίτια επίδοξων σεφ σε
όλη την Ελλάδα. Τι εκπλήξεις μας επιφυλάσσουν;
Ποιοι θα τα καταφέρουν και ποιοι θα μείνουν
με το κουτάλι στο χέρι;
Την εβδομάδα
14-18 Νοεμβρίου, το Κάτι
Ψήνεται ταξιδεύει στο Ηράκλειο της
Κρήτης με τη Χρυσούλα, τη Μελιτινή, την
Πόπη, τον Γιώργο και τη Δήμητρα.
Τη
Δευτέρα, 14 Νοεμβρίου
τη μαγειρική αυλαία
της εβδομάδας ανοίγει
η Χρυσούλα.
Η 38χρονη
Χρυσούλα, σύζυγος, νοικοκυρά και εργαζόμενη
μαμά, έχει εξειδίκευση στις πόρτες, στην
κουζίνα όμως δεν είναι και πολύ έμπειρη.
Με τέσσερα παιδιά, έναν σύζυγο και μία
δουλειά μετά βίας έβρισκε χρόνο για μαγειρέματα
περιοπής. Θα ακολουθήσουν πρόθυμα οι
άγνωστοι Κρητικοί τα γούστα της;
Κάτι
ψήνεται στην κουζίνα…
της Χρυσούλας
Είναι η
πρεμιέρα μίας νέας εβδομάδας και την
πόρτα της στην άγνωστη παρέα ανοίγει
η Χρυσούλα. Η πρώτη οικοδέσποινα θα καλωσορίσει
τους καλεσμένους της με ένα ευφάνταστο
μενού. «Παγωμένα γεμιστά», «Φρουτόχοιρος,
ο ρυζώδης» και «Λεμόνι στο λεμόνι» τα
ονόματα των πιάτων της.
Την
Τρίτη, 15 Νοεμβρίου το
δεύτερο δείπνο της
παρέας οργανώνει η
Μελιτινή.
Από τα μικράτα
της δίνει το «παρών» στην κερκίδα
της αγαπημένης της ομάδας, τον ΟΦΗ.
Επίσης, δίνει το «παρών» και στο αμφιθέατρο
της σχολής της. Η Μελιτινή σπουδάζει νοσηλευτική.
Λέτε στη μαγειρική να χρειαστεί τις πρώτες
βοήθειες;
Κάτι
ψήνεται στην κουζίνα…
της Μελιτινής
Δείτε τη Μελιτινή
να χάνει τα αυγά και τα καλάθια
στην κουζίνα! Τι πάει να πει… κόρη παπά,
διαόλου κάλτσα; Τι είναι το θρασάκι;
Ποιος πάει στην κόλαση και ποιος
στον παράδεισο;
Την
Τετάρτη, 16 Νοεμβρίου
στην κουζίνα μπαίνει
η Πόπη.
Οικοδέσποινα
της Τετάρτης είναι η Πόπη, 30 ετών
και φανατική της ανακύκλωσης από τότε
που γεννήθηκε ο γιος της Θοδωρής πριν
δυο χρόνια. Η ίδια πιστεύει ότι όλοι μπορούμε
να βάλουμε το λιθαράκι μας, για να γίνει
ο κόσμος καλύτερος για τα παιδιά. Με τη
μαγειρική πάλι δεν είχε ποτέ ιδιαίτερες
σχέσεις. Αρκεί η μικρή εμπειρία της Πόπης
για να τη βγάλει ασπροπρόσωπη στο δείπνο
της;
Κάτι
ψήνεται στην κουζίνα…
της Πόπης
Η νέα μαμά
και φανατική της ανακύκλωσης σκοπεύει
να ετοιμάσει για την παρέα του Ηρακλείου
ένα γκουρμέ μενού. Οι ονομασίες των πιάτων
της; «Γύρος των γεύσεων» το ορεκτικό,
«Γαστρική πανδαισία» το κυρίως πιάτο
και «American pie… κι έρχεται» το επιδόρπιο.
Θα της χαρίσουν μια δυνατή βαθμολογία;
Την
Πέμπτη, 17 Νοεμβρίου
τη μαγειρική κουτάλα
πιάνει ο Γιώργος.
Ο Γιώργος,
είναι ραδιοφωνικός παραγωγός, ο οποίος
έχει λιώσει αμέτρητα βινύλια, κασέτες
και cd για το χατήρι των ακροατών του. Παλιά
καραβάνα στα ερτζιανά, ο 38χρονος Γιώργος
αγαπάει εκτός από τη μουσική, την Ελένη
και την κουζίνα του! Οι γεύσεις του είναι
πολλές, μα ποτέ οι ίδιες. Κάθε φαγητό του
είναι σαν να το δοκιμάζει για πρώτη φορά.
Θα βρουν οι καλεσμένες του ουσία στο μενού
που θα σχεδιάσει;
Κάτι
ψήνεται στην κουζίνα…
του Γιώργου
Πώς μαγειρεύεται
το κρητικολίβανο αρνί; Τρώγεται ο
ντάκος για επιδόρπιο; Θα βρει ο ερτζιανός
τις ερωτικές ζώνες της παρέας;
Την
Παρασκευή, 18 Νοεμβρίου
μαγειρική αυλαία ρίχνει
η Δήμητρα.
Την Παρασκευή,
η μαγειρική αυλαία πέφτει στο
σπίτι της Δήμητρας, που έχει πολλά
στόματα να θρέψει. Με 3 παιδιά στην εφηβεία,
η μάνα πρέπει να κάνει στίβο. Για να ξεσκάσει,
η Δήμητρα στηρίζει τον σύζυγο στην πίστα.
Ο άντρας της 40χρονης οικοδέσποινας είναι
τραγουδιστής, διαθέτει ψητοπωλείο και
με τη Δήμητρα περνάνε καλά και στα μπουζούκια
και στο σπίτι. Η ώρα περνάει γρήγορα όταν
είναι γεμάτη και αυτό η Δήμητρα το ξέρει
καλά. Πόσο γρήγορη και αποτελεσματική
θα αποδειχθεί η τελευταία οικοδέσποινα
στην κουζίνα της;
Κάτι
ψήνεται στην κουζίνα…
της Δήμητρας
Η 40χρονη οικοδέσποινα
θα ξεκινήσει τη μέρα της με το σύζηγό
της και θα μπει στην κουζίνα να ετοιμάσει
νοστιμιές για την τελευταία βραδιά της
παρέας. Θα κάνει σουξέ ως μαγείρισσα;
Ποιος από
τους πέντε θα αναδειχθεί νικητής
και θα πάρει το έπαθλο των €1500;
Περισσότερες
πληροφορίες, καθώς και τη βαθμολογία
των διαγωνιζομένων μπορείτε να βρείτε
στην ιστοσελίδα www.katipsinetai.gr.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!