Τετάρτη 10 Αυγούστου 2011

Ελλιπής η αστυνόμευση στην πόλη του Ηρακλείου


Για έξαρση της εγκληματικότητας και μικροπαραβατικότητας στην πόλη του Ηρακλείου, κάνει λόγο σε επιστολή του προς τον Αστυνομικό Διευθυντή, ο Εμπορικός σύλλογος, ζητώντας την καλύτερη κατανομή των αστυνομικών δυνάμεων για να μπορέσει να υπάρξει κλίμα ασφάλειας στους πολίτες.Αναλυτικότερα στην επιστολή του Εμπορικού Συλλόγου Ηρακλείου αναφέρονται τα εξής :
" Ο Εμπορικός Σύλλογος Ηρακλείου γίνεται αποδέκτης καθημερινά παραπόνων, ατομικών αλλά και συλλογικών, από κατοίκους και επιχειρηματίες της περιοχής του ιστορικού και εμπορικού κέντρου αλλά και γενικότερα όλης της πόλης του Ηρακλείου, σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και αφορούν την εγκληματικότητα και την έλλειψη κλίματος ασφάλειας.

Με αφορμή το πρόσφατο κρούσμα ριφιφί σε κατάστημα, στο κέντρο της πόλης, ζητούμε από την Αστυνομία να αυξήσει τις περιπολίες πεζές όσο και μηχανοκίνητες τόσο κατά την διάρκεια της ημέρας για την πρόληψη της μικροπαραβατικότητας, όσο και κατά τις νυχτερινές ώρες, ώστε να υπάρχει καλύτερη αστυνόμευση αλλά και άμεση παρέμβαση σε διάφορες εγκληματικές ενέργειες. Θα πρέπει να επισημανθεί ότι η δημόσια ασφάλεια είναι ένα αυτοτελές δικαίωμα, που οφείλει να απολαμβάνει κάθε πρόσωπο που διαμένει στην ελληνική επικράτεια. Η αστυνομική δράση στην συγκεκριμένη περίπτωση καλείται να εξασφαλίσει την απρόσκοπτη απόλαυση του δικαιώματος αυτού. Γνωρίζοντας τα προβλήματα λειψανδρίας που τοπικά αντιμετωπίζεται, πιστεύομε ότι με ένα καλύτερο οργανόγραμμα, θα μπορέσετε να δώσετε λύση σ’ αυτό το πρόβλημα, όπως έχετε δώσει και σε τόσα άλλα".

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...