Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

Μπακογιάννη-Δανέλης-Χριστοδουλάκης σε παρουσίαση βιβλίου στα Χανιά

Σε πολιτικοοικονομικό γεγονός αναμένεται να αναδειχθεί η παρουσίαση του βιβλίου του Νίκου Μπίστη "Προχωρώντας και... αναθεωρώντας" , η οποία θα γίνει την Παρασκευή 24 Ιουνίου, στις 8 μμ, στο Εμποροβιομηχανικό Επιμελητήριο Χανίων.

Με τον συγγραφέα θα συζητήσουν η πρόεδρος της "Δημοκρατικής Συμμαχίας" Ντόρα Μπακογιάννη, ο Ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ Σπύρος Δανέλλης και ο πρώην υπουργός Οικονομικών Νίκος Χριστοδουλάκης.

Ένα βιωματικό και πολιτικό βιβλίο γραμμένο με λογοτεχνική αφήγηση.
«Η πολιτική, έτσι όπως την αντιλαμβάνομαι, απαιτεί τόλμη και ρίσκο. Και δεν χρειάζεται να είσαι πάντα με τον νικητή και με τους πολλούς», γράφει ο Νίκος Μπίστης, στέλεχος της ανανεωτικής αριστεράς και πρώην υφυπουργός Εσωτερικών, στο βιβλίο του «Προχωρώντας και αναθεωρώντας» που κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Πόλις.

Στις 690 σελίδες του ο συγγραφέας αφηγείται την πορεία του από την κομμουνιστική αριστερά, ως φοιτητής στον αντιδικτατορικό αγώνα, μέχρι την σημερινή αποστασιοποίηση από το ΠΑΣΟΚ, το οποίο θεωρεί ότι ξέφυγε από τις θέσεις του Κώστα Σημίτη, τις οποίες ενθέρμως υπηρέτησε, εγκαταλείποντας τον Συνασπισμό.

Είναι ένα βιωματικό και πολιτικό βιβλίο γραμμένο με λογοτεχνική αφήγηση, κάτι που συναρπάζει τον αναγνώστη, ακόμη και αυτόν που μπορεί να μην ασπάζεται την οπτική του συγγραφέα. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν οι ιστορίες του, στην περίοδο του φοιτητικού κινήματος-ιστορίες διανθισμένες με νεανική τρέλα και χιούμορ.
http://www.flashnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...