Τρίτη 3 Μαΐου 2011

Δημ. Συμμαχία: Προσυνεδριακές διαδικασίες

Σε πλήρη δράση βρίσκονται τα στελέχη της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ηρακλείου ενόψει των εργασιών του 5ου Προσυνεδρίου του κόμματος... που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Κυριακή 8 Μαΐου, στη Χερσόνησο.

Χθες το βράδυ ( 2 Μαΐου) η ομάδα πρωτοβουλίας του Ηρακλείου σε ευρεία σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του κόμματος, παρουσία των μελών της διοικούσας επιτροπής κυριών Δημήτρη Γιαννουλάκη και Μιλτιάδη Καράτζη, της συντονιστικής επιτροπής, αλλά του υπευθύνου οργανωτικού του κινήματος και βουλευτή Ηρακλείου κ. Λευτέρη Αυγενάκη, συζητήθηκαν αναλυτικά όλα τα οργανωτικά ζητήματα και ρυθμίστηκαν και οι τελευταίες λεπτομέρειες.

Το προσυνέδριο του κινήματος θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 8 Μαΐου και ώρα 10 πμ στη Χερσόνησο στο ξενοδοχείο, TERRA MARIS.
Το θέμα που θα αναπτυχθεί είναι Ανταγωνιστικότητα και Τουρισμός. Μια ημέρα νωρίτερα, στις 7 Μαΐου, θα πραγματοποιηθεί και προσυνεδριακή ημερίδα στο Λασίθι με θέμα το περιβάλλον. Παρούσα στις εργασίες θα είναι και η πρόεδρος του κόμματος κ. Ντόρα Μπακογιάννη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...