Πέμπτη, 23 Ιανουαρίου 2014

Ανατριχιαστικές εικόνες στο Βενιζέλειο - Βγάζουν τους νεκρούς στα μπαλκόνια

ΦΩΤΟ από creteplus.gr

Μέχρι και στα μπαλκόνια είναι αναγκασμένοι οι μεταφορείς του Βενιζέλειου νοσοκομείου να έχουν τους ανθρώπους που "φεύγουν" από τη ζωή, αφού δεν υπάρχει χώρος στους προκάτ νεκροθαλάμους που έχουν στηθεί...


Όπως είναι γνωστό, μετά την έναρξη των εργασιών για την επέκταση του νοσοκομείου, οι αρμόδιοι αποφάσισαν να τοποθετήσουν δύο κοντέινερ κοντά στην είσοδο Ιδρύματος, τα οποία μεταξύ άλλων θα λειτουργούσαν και ως νεκροθάλαμοι!

Το CretePlus.gr με αποκαλυπτικό ρεπορτάζ στις 5 Γενάρη είχε τονίσει πως αυτή η κίνηση, έχει προκαλέσει σοβαρό πρόβλημα, το οποίο όσο περνανε οι μέρες είναι εντονότερο. Όπως είχε επισημανθεί τότε δεν είναι λίγες οι φορές που για αρκετή ώρα οι νεκροί μένουν και εκτός των θαλάμων, μιας και ο χώρος είναι περιορισμένος και όταν οι υπεύθυνοι ασχολούνται εντός του κοντέινερ με έναν αποθανόντα, δεν υπάρχει η δυνατότητα να μπει δεύτερος μέσα!


Ο πρόεδρος των εργαζομένων του Βενιζελείου και μεταφορέας κ. Γιώργος Χονδροζουμάκης, μιλώντας στο CretePlus.gr επιβεβαίωσε την τραγικότητα της κατάστασης και την ασέβεια στους νεκρους!

"Προχθές, έπρεπε να μεταφέρω έναν νεκρό από την κλινική στο νεκροθάλαμο. Όμως δεν υπήρχε καθόλου χώρος και αναγκαστικά, έβγαλα τον εκλιπόντα με το φορείο μπαλκόνι, για να κατέβω να βοηθήσω ώστε να αδειασει γρηγορότερα ο χώρος. Ευτυχώς βεβαια που υπήρχαν συνοδοι του εκλιπόντος στους οποίους άφησα τη σορό. Γιατί αλλιώς θα έπρεπε να καλέσω κάποιον συνάδελφο. Πρόκειται για μια τραγική κατάσταση, μια κατάσταση ασέβειας προς τους νεκρούς",

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...