Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

Ρέθυμνο: Έφυγε από τη ζωή η Μαρία Σαρχώση - Κυραμαριού

Η Μαρία Σαραχώση, μητέρα δύο παιδιών, έφυγε από τη ζωή σήμερα τα ξημερώματα, Δευτέρα 27 Ιανουαρίου, χάνοντας την πολύχρονη μάχη που έδινε με την επάρατη νόσο, η οποία είχε σημειώσει επιδείνωση τους τελευταίους μήνες. 


Εκτός από επιτυχημένη δικηγόρος, η Μαρία Σαραχώση, ως πρώην αντιδήμαρχος καθημερινότητας και δημοτική σύμβουλος στο δήμο Ρεθύμνου, υπήρξε δυναμική παρουσία στον τόπο μας με διαρκή συμμετοχή στα πολιτικά και πολιτιστικά δρώμενα. 

Φίλοι και συγγενείς θα παραστούν στην κηδεία της αύριο, Τρίτη 28/01.στις 2 το μεσήμερι στον Ιερό Ναό των 4ων Μαρτύρων.


Λίγα λόγια για την Μαρία Σαρχώση - Κυραμαριού 

Γεννήθηκε στο Ρέθυμνο. Ήταν απόφοιτη της Νομικής Αθηνών. Ήταν παντρεμένη με τον Κ. Κυραμαριό και έχει δύο παιδιά. Ζούσε και εργαζόταν στο Ρέθυμνο ως μάχιμη δικηγόρος από το 1984 μέχρι σήμερα. Διετέλεσε Γραμματέας της Οικονομικής και κοινωνικής Επιτροπής (ΟΚΕ) της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Ρεθύμνης, μέλος της Εποιτροπής για την υπογραφή της προγραμματικής σύμβασης για τη Παλιά πόλη και αντιπρόεδρος του παιδικού σταθμού Περιβολίων. Λειτούργησε ως άμισθος νομικός Σύμβουλος του Νομάρχη Ρεθύμνης και βασικός συντελεστής στη δημιουργία της Ε. Κ. Α. Ρ. Eίχε διατελέσει αντιδήμαρχος καθημερινότητας και δημοτική σύμβουλος στο δήμο Ρεθύμνου.

rethymnoguide.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...