Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

Αρραβωνίζεται ο δούλος του Θεού ...Ανδρέας Παπανδρέου τζούνιορ!

Αρραβωνίζεται ο δούλος του Θεού ...Ανδρέας Παπανδρέου τζούνιορ! Έχουν απομείνει μόνο λίγες ώρες για τον αρραβώνα του 32χρονου με την 27χρονη Πωλίνα  και  τα δημοσιογραφικά φώτα είναι στραμμένα στην Χερσόνησο όπου θα τελεστεί αύριο το βράδυ το μυστήριο σε στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο.

Ουδείς μπορεί να πει με βεβαιότητα το πού θα τελεστεί τελικά η εκδήλωση, αν και όλες οι πληροφορίες επιμένουν ότι γίνονται πυρετώδεις προετοιμασίες στην παραδοσιακή ταβέρνα «Σοκάκι», πίσω από το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου.


Πρόκειται για ένα καλαίσθητο και ζεστό χώρο που θεωρείται ιδανικός για το ζευγάρι τόσο σε σχέση με τα εδέσματα που θα προσφερθούν όσο και για την ασφάλεια της εκδήλωσης καθώς υπάρχει δυνατότητα απόλυτου ελέγχου.

Αρχικώς είχε προταθεί μία άλλη ταβέρνα, όμως οι υπεύθυνοι εκτίμησαν ότι ο χώρος ήταν αρκετά «εκτεθειμένος» από τα ...αδιάκριτα βλέμματα.

‘Ετσι υπήρξε αλλαγή πλάνου και φέρεται να προκρίθηκε η λύση της ταβέρνας που βρίσκεται στην πλακόστρωτη πλατεϊτσα, κοντά στη θάλασσα.

Άνθρωποι που γνωρίζουν την οικογένεια της μέλλουσας νύφης ανέφεραν στο Cretalive: «μην σας φανεί παράξενο αν την τελευταία στιγμή το τραπέζι των αρραβώνων θα γίνει σε κάποιο σπίτι».

Αυτό το ενδεχόμενο εξετάζεται καθώς η δημοσιοποίηση της ταβέρνας που έχει επιλεχθεί για να διεξαχθεί η εκδήλωση, έχει προκαλέσει «συναγερμό» σε ΜΜΕ , τα οποία επιδιώκουν διακαώς να καλύψουν λεπτό προς λεπτό τον αρραβώνα, αλλά και σε φανατικούς υποστηρικτές της οικογένειας Παπανδρέου, οι οποίοι  επιθυμούν να βρεθούν στον ίδιο χώρο αύριο το βράδυ  και να μοιραστούν έστω και απρόσκλητοι την χαρά του πρώην πρωθυπουργού.

Αφίξεις


Στο Ηράκλειο βρίσκεται από νωρίς το πρωί η μητέρα του 32χρονου Ανδρέα, Εύα Γεωργίου, η οποία ταξίδεψε για το μυστήριο μαζί με φίλους του γιου της. Λίγο πριν τις 5.00 το απόγευμα έφτασε στο αεροδρόμιο "Νίκος Καζαντζάκης" και η πτήση με την οποία ταξίδεψε ο Γιώργος Παπανδρέου, συνοδευόμενος από την σύζυγο του Άντα.

Ο πρώην πρωθυπουργός πάντως απέφυγε τη...συνάντηση με δημοσιογράφους στο κτίριο του αεροδρομίου, καθώς αυτοκίνητο τον παρέλαβε από το αεροσκάφος προκειμένου να τον μεταφέρει σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης.

Σε ό,τι αφορά τα μέτρα ασφαλείας, η οικογένεια Παπανδρέου έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν θέλει καμία συνδρομή από την Αστυνομία, ωστόσο θα υπάρξει σχεδιασμός για διακριτική εποπτεία του χώρου.

Ο αρραβώνας του Ανδρίκου με την 27χρονη κρητικοπούλα έχει προκαλέσει μεγάλο ενθουσιασμό στην τοπική κοινωνία της Χερσονήσου όπου παραμένει πρώτο θέμα συζήτησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...