Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013

Η LG παρουσιάζει σε ξενοδόχους στην Κρήτη τις σύγχρονες επαγγελματικές λύσεις

Φωτισμού LED, συστήματα κλιματισμού και ξενοδοχειακές τηλεοράσεις 

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με τον τοπικό επίσημο συνεργάτη της LG για την ξενοδοχειακή αγορά

H LG Electronics (LG), διοργάνωσε, σε συνεργασία με την Ένωση Ξενοδόχων Ηρακλείου και την εταιρεία “ΔΡΑΚΟΥΛΑΚΗΣ ΦΙΛ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ”, επίσημο συνεργάτη της LG στην Κρήτη, μια ξεχωριστή εκδήλωση στο Ηράκλειο, με στόχο την παρουσίαση νέων προϊόντων και λύσεων που έχουν σχεδιαστεί ώστε να καλύπτουν τις απαιτήσεις μιας σύγχρονης τουριστικής μονάδας. Πιο συγκεκριμένα, επαγγελματίες από το χώρο του τουρισμού είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν σχετικά με τα πλεονεκτήματα που προσφέρουν τα σύγχρονα προϊόντα φωτισμού τεχνολογίας LΕD, τα συστήματα κλιματισμού και τις αντλίες θερμότητας, καθώς και τη σειρά ξενοδοχειακών τηλεοράσεων LG Pro:Centric. 


Η ομάδα της LG παρουσίασε τις προηγμένες λύσεις φωτισμού LED οι οποίες προσφέρονται για επαγγελματικές εφαρμογές υψηλών απαιτήσεων, καθώς προσφέρουν μια σειρά από πολύ σημαντικά πλεονεκτήματα. Συγκεκριμένα, παρέχουν φυσικό φως,  διαθέτουν εξαιρετικά μεγάλη διάρκεια ζωής έως 50.000 ώρες, ενώ συμβάλλουν στην εξοικονόμηση ενέργειας έως και 80%. Επίσης, βοηθούν στη μείωση του συνολικού θερμικού φορτίου και, κατ’ επέκταση του κόστους κλιματισμού μιας εγκατάστασης, καθώς κατά τη λειτουργία τους η θερμοκρασία που αναπτύσσεται είναι πολύ πιο χαμηλή από την αντίστοιχη ενός λαμπτήρα πυράκτωσης ή ενός συμβατικού προβολέα ιωδίνης.

Οι παρευρισκόμενοι ενημερώθηκαν, επίσης, για τα νέα συστήματα κεντρικού κλιματισμού MULTI V ΙV τα οποία επιτυγχάνουν κορυφαία ενεργειακή απόδοση και κατά συνέπεια, εξοικονόμηση ενός σημαντικού ποσοστού του κόστους λειτουργίας. Επιπλέον, παρουσιάστηκαν οι αντλίες θερμότητας Therma V της LG, από τις πιο οικονομικές και αποδοτικές λύσεις για θέρμανση και παραγωγή ζεστού νερού χρήσης στην ελληνική αγορά, καθώς αξιοποιούν την ηλεκτρική ενέργεια αλλά και τον ατμοσφαιρικό αέρα ως ανανεώσιμη πηγή ενέργειας. Πρόκειται για λύσεις κατάλληλες τόσο για νέες, όσο και για υφιστάμενες εγκαταστάσεις, οι οποίες είναι 100% συμβατές με συστήματα ενδοδαπέδιας θέρμανσης ή καλοριφέρ.

Τέλος, στο πλαίσιο του σεμιναρίου, παρουσιάστηκαν και οι ξενοδοχειακές τηλεοράσεις Pro:Centric της LG, οι οποίες προσφέρουν μια σειρά από μοναδικές υπηρεσίες ενημέρωσης και ψυχαγωγίας στους επισκέπτες, όπως πληροφορίες για υπηρεσίες και αξιοθέατα της εκάστοτε περιοχής, προσωποποιημένα μηνύματα, τηλεοπτικούς οδηγούς προγράμματος, διαδραστικούς χάρτες, και μετεωρολογικά δελτία, αναβαθμίζοντας τη συνολική εμπειρία διαμονής. Χάρη στην αποκλειστική τεχνολογία Pro:Centric οι υπεύθυνοι του ξενοδοχείου μπορούν να διαμορφώνουν και να διαχειρίζονται από απόσταση το τηλεοπτικό περιεχόμενο το οποίο διανέμεται στα δωμάτια του ξενοδοχείου, μέσω ενός κεντρικού server, γεγονός που τους βοηθά να μειώσουν σημαντικά το κόστος λειτουργίας.

Η LG προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις αξιοποιώντας τεχνολογικά προϊόντα που διαθέτουν πλήθος καινοτομικών λειτουργιών, που μπορούν να προσαρμόζονται ιδανικά στις ανάγκες κάθε τύπου ξενοδοχειακής εγκατάστασης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...