Κυριακή, 29 Δεκεμβρίου 2013

Ο Μιχάλης Τζουγανάκης ζωντανά στο Ρέθυμνο

Αλλάζουμε χρονιά με στυλ και μουσική άποψη! Ο Μιχάλης Τζουγανάκης σε μια μοναδική παράσταση θα μάς ταξιδέψει στους σημαντικότερους μουσικούς σταθμούς της καριέρας του.


Μια ιδιαίτερη μουσική εμπειρία που στη συνέχεια γίνεται εθισμός για τον ακροατή!


 Η “ανατρεπτική του” αισθητική και ταυτόχρονα η τομή που “τολμά” στην παράδοση, συνθέτουν λόγους για να τον παρακολουθήσεις. Από τη μία ισχυρή κληρονομιά που “κουβαλά” στους ώμους του, αυτή της κρητικής καταγωγής του, αλλά και η δεινότητά του να εκφράζεται επί σκηνής, όχι μόνο μέσα από τη γνώση αλλά κυρίως μέσα από την αγάπη του για την Κρήτη είναι στοιχεία με μεγάλο εύρος γι’ αυτόν που “απορεί” με το “φαινόμενο” που έχει μπροστά του!
Στο πρόγραμμα μεταξύ άλλων θ’ ακουστούν τραγούδια από την δισκογραφία του αλλά και ανέκδοτα κομμάτια που πρόκειται να κυκλοφορήσουν σύντομα, μεταξύ των οποίων το «Βαθύ ποτάμι», το οποίο ακούγεται στους τίτλους αρχής και τέλους της σειράς ”ΜΠΡΟΥΣΚΟ” που προβάλεται στον ΑΝΤ1. Επίσης θ’ ακουστούν μουσικές αγαπημένων τραγουδοποιών και συνθετών πάντα με την ξεχωριστή προσέγγιση του Μιχάλη.

Το πάθος που εκπορεύεται από τον Μιχάλη Τζουγανάκη και δονεί έντονα το κοινό του είναι μοναδικό για τον καθένα και διαφορετικής κλίμακας! Για τους “πρωτάρηδες” ακροατές είναι “σοκ”! Για τους “πιστούς”, είναι συνεχής έκσταση…
Τρίτη, 31/12/2013
23:30
Κτήμα Θυμέλη, 3 Μοναστήρια, Ρέθυμνο
Κανονικό: 20 ευρώ με ποτό

Οι πόρτες ανοίγουν: 23:00
Τιμή Εισιτηρίου: 20 € με ποτό –(ανά 4 κάρτες μία απλή φιάλη)
Τηλέφωνο Ρεζερβέ: 2831030888

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...