Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

O Caveman στο Ρέθυμνο

Συνεχίζεται για 7η συνεχή  χρονιά το φαινόμενο «CAVEMAN» του Rob Becker με τον Βλαδίήρο Κυριακίδη σε διασκευή και σκηνοθεσία της Αναστασίας Παπαστάθη. Στην Ρέθυμνο   οι παραστάσεις θα γίνουν  στο ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ  την  Πέμπτη 28/11 στις 18.00 και 21.30.

Μια παράσταση που πάνω από 320.000 θεατές στην Ελλάδα έχουν λατρέψει. Ο «CAVEMAN» έχει πάνω από 10.000.000 θαυμαστές σε όλο τον κόσμο, έχει μεταφραστεί σε 15 διαφορετικές γλώσσες και είναι η μακροβιότερη σόλο παράσταση στην ιστορία του Broadway, κάτι που έκανε τον δήμαρχο της Νέας Υόρκης να αποκαλεί την 18η Ιουλίου ημέρα του Caveman και να μετονομάσει την οδό 44 West σε Caveman Way.

Ο «CAVEMAN» επιπλέον αναγνωρίζει πολλούς οπαδούς του στους ψυχολόγους και θεραπευτές ως εναλλακτική μέθοδος θεραπείας σχέσεων. Μη σπαταλάτε τα λεφτά σας σε σύμβουλους γάμου, o Caveman τοu Rob Becker ξεπερνάει και τον καλύτερο ψυχαναλυτή!

Δίνοντας έμφαση στη διαφορετικότητα μεταξύ ανδρών και γυναικών, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης  ενσαρκώνει τον «Caveman», τον κεντρικό ήρωα, ο οποίος είναι παντρεμένος με τη Μαίρη, έχει τσακωθεί μαζί της και βρίσκεται έξω από το σπίτι να… μονολογεί. Πώς μπορεί να καταλάβει κανείς το γυναικείο μυστήριο; Λίγο πριν φτάσει στα όρια της τρέλας, ο Σωτήρης δέχεται τη βοήθεια του Caveman, προκειμένου να βρει απαντήσεις σε μερικές -τουλάχιστον- απορίες του.

Όλα αυτά τα χρόνια οι ερωτήσεις δεν έχουν απαντηθεί! Ίσως απαντιούνται κατ’ ιδίαν από τους θεατές φεύγοντας από την παράσταση… και αυτή είναι η επιτυχία του «CAVEMAN»!  Να ιντριγκάρει, να προβληματίζει, να αστειεύεται, να κεντρίζει τα δύο φύλλα! Και αυτό που πετυχαίνει είναι τελικά αυτή τη διαφορετικότητα των δύο φύλλων να την ενώνει, να τη συμφιλιώνει και να την κάνει σάρκα μία!

Μετάφραση : Ερατώ Τάττη
Διασκευή / Σκηνοθεσία  : Αναστασία Παπαστάθη
Σκηνικά – Κουστούμια: Ειρήνη Παγώνη
Μουσική: Πάνος Φορτούνας
Παραγωγή : Θέατρο Coronet & Mogul Theater
Στο ρόλο του Caveman o Βλαδίμηρος Κυριακίδης

CAVEMAN του Rob Becker
 ΡΕΘΥΜΝΟ
ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ
Πέμπτη 28/11 – ώρα 18.00 & 21.30
Έναρξη 18.00 και  21.30

Τιμή εισιτηρίων : 15 Ευρώ Γενική Είσοδος
Προπωλούνται εισιτήρια : Info Kiosk – Πλατεία 4ων Μαρτύρων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...