Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

Οι γυναίκες κάνουν business στο Ηράκλειο

Στα πλαίσια της διακρατικής συνεργασίας με τίτλο: Women doing Business, του προγράμματος Τοπικά Σχέδια για την Απασχόληση Προσαρμοσμένων στις Ανάγκες των Τοπικών Αγορών Εργασίας, που υλοποιείται από την Αναπτυξιακή Σύμπραξη ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΙΣΤΟΣ, ο Σύνδεσμος Μελών Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου και Ν. Ηρακλείου, ως συντονιστής φορέας της δράσης, διοργανώνει ημέρα ενημέρωσης με θέμα Γυναικεία Επιχειρηματικότητα & Κοινωνική Οικονομία.

Σκοπός της ημέρας ενημέρωσης είναι η ευαισθητοποίηση γύρω από τα ειδικά χαρακτηριστικά της γυναικείας επιχειρηματικότητας, στο πλαίσιο ανάπτυξης της Κοινωνικής Οικονομίας μέσα από παρουσιάσεις ιδεών και πρακτικών από γυναίκες επιχειρηματίες που παρόλο που βίωσαν τον κοινωνικό αποκλεισμό και ιδιαίτερα προβλήματα ένταξής τους στην αγορά εργασίας και την κοινωνία γενικότερα, τα κατάφεραν να ιδρύσουν και να στήσουν μια υγιής επιχείρηση.

Επιπλέον, θα παρουσιαστούν καλές πρακτικές από προγράμματα στήριξης γυναικείας επιχειρηματικότητας στο πλαίσιο στήριξης της κοινωνικής Οικονομίας, από την Ιταλία, ενώ θα παρουσιαστούν και οι δυνατότητες χρηματοδότησης Επιχειρηματικών Σχεδίων από Εθνικά προγράμματα κ εργαλεία στήριξης από τον τραπεζικό κλάδο.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 12 Νοεμβρίου και ώρα 13.00-17.00, στην Αίθουσα Διαχείρισης Κρίσεων της Περιφέρειας Κρήτης (Πλ. Κουντουριώτου) Ηράκλειο.
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να δηλώσουν συμμετοχή, με την υποβολή του σχετικού Εντύπου Δήλωσης Συμμετοχής στην ηλεκτρονική διεύθυνση: ksenona@hotmail.com ή στο φαξ 2810-242121, έως και την Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013, στις 12.00 π.μ .

prismanews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...