Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟ NANA BEACH HOTEL ΣΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ TRAVELERS’ CHOICE 2013 TOY TRIPADVISOR


Tο NANA BEACH ΗΟΤΕL του Ομίλου Εταιρειών Καράτζη κέρδισε μία ακόμη σημαντική διάκριση σε διεθνές επίπεδο, κατακτώντας την 12η θέση ανάμεσα στα 25 Κορυφαία All inclusive Θέρετρα της Ευρώπης στο θεσμό “Travelers’ Choice 2013” του Tripadvisor. 


Η συγκεκριμένη διάκριση έχει ιδιαίτερη βαρύτητα καθώς οι νικητές αναδείχθηκαν με βάση την βαθμολογία των πελατών του ξενοδοχείου, στο πλαίσιο των αξιολογήσεων που κάνουν στο Tripadvisor.

Με περισσότερους από 260 εκατομμύρια μοναδικούς επισκέπτες και 125 εκατομμύρια κριτικές και απόψεις, που καλύπτουν περισσότερο από 3,1 εκατομμύρια εγκαταστάσεις, εστιατόρια και αξιοθέατα, το TripAdvisor αποτελεί δικαιωματικά το μεγαλύτερο site ταξιδιωτικών κριτικών. Σε αυτό το πλαίσιο η διάκριση του NANA BEACH HOTEL στο θεσμό “Travelers’ Choice 2013” έχει ιδιαίτερη σημασία καθώς βασίζεται εξ’ ολοκλήρου στη γνώμη και στην ειλικρινή κριτική επισκεπτών από ολόκληρο τον κόσμο.


Για το NANA BEACH HOTEL το βραβείο “Travelers’ Choice 2013” του Tripadvisor αποτελεί έμπρακτη επιβράβευση της δέσμευσης στην ποιότητα, του πάθους κάθε εργαζομένου στο ξενοδοχείο να προσφέρει ανεπανάληπτη τουριστική εμπειρία και της σχέσης εμπιστοσύνης που χτίζει το ξενοδοχείο με επισκέπτες από όλο τον κόσμο. Το NANA BEACH HOTEL δεσμεύεται να συνεχίσει την πορεία του με ουσιαστική προσήλωση στην ποιότητα, ώστε μέσω της συνεχούς ανάπτυξης και βελτίωσης να εξακολουθήσει να παρέχει τις βέλτιστες υποδομές και παροχές στον τελικό αποδέκτη, τον επισκέπτη, που επί 30 χρόνια το τιμά με την επιλογή του για ξένοιαστες και ποιοτικές διακοπές.

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...