Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2013

Η "Πρωινή Ενημέρωση" της ΕΡΤ εκπέμπει από το κέντρο του Ηρακλείου

Από το κέντρο της πόλης του Ηρακλείου, θα εκπέμψει αύριο και μεθαύριο, η “Πρωινή Ενημέρωση” της ΕΡΤ, μεταφέροντας διαδικτυακά σ' όλη την Ελλάδα, τις εξελίξεις από το δικαστικό μέγαρο όπου θα εκδικαστεί η ομαδική αγωγή των εργαζομένων της ΕΡΤ στο Ηράκλειο.


Η καρδιά της ΕΡΤ χτυπά αύριο στο Ηράκλειο, όπου συζητείται η πρώτη ομαδική αγωγή εργαζομένων του ραδιοτηλεοπτικού φορέα κατά της παράνομης και άδικης, όπως υποστηρίζουν και στην σχετική προσφυγή, απόλυσής τους.


Από αυτό το “ραντεβού” με τη Δικαιοσύνη, δε θα μπορούσε να λείψει η “Πρωινή Ενημέρωση” της ΕΡΤ οι οποία για δύο μέρες μεταφέρεται στο Ηράκλειο και θα εκπέμψει από το κέντρο της πόλης. Οι συντελεστές της, αύριο και μεθαύριο, από τις 8 μέχρι τις 11 το πρωί, θα σας μεταφέρουν διαδικτυακά μέσω των ιστοσελίδων ertopen.com και thepressproject.gr αλλά και ραδιοφωνικά από τις συχνότητες της ΕΡΑ Ηρακλείου στους 97,5, 105,6 και 96,4 και της ΕΡΑ Χανίων στους 100,6 στα FM και στα 1512 στα μεσαία κύματα, όλες τις εξελίξεις από το δικαστικό μέγαρο του Ηρακλείου.

Η “Πρωινή Ενημέρωση” με τον Νίκο Αγγελίδη και τη Φανή Καλαθάκη, χωρίς στούντιο και φώτα, αλλά από το δρόμο, όπως πολύ καλά απέδειξαν ότι μπορούν να παράξουν πρόγραμμα και ενημέρωση μετά την εισβολή στο κτίριο της Αγίας Παρασκευής θα δίνουν τον παλμό των γεγονότων από το δικαστικό μέγαρο με ανταποκρίσεις και καλεσμένους πολίτες και εκπροσώπους φορέων της πόλης που θα βρεθούν εκεί για να συμπαρασταθούν στο αγώνα των εργαζομένων που συνεχίζεται.

Όμως και σήμερα το βράδυ, στο δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ, θα υπάρξει ζωντανή σύνδεση με το Ηράκλειο, απ' όπου οι εργαζόμενοι της ΕΡΑ Ηρακλείου και του Τηλεοπτικού Σταθμού Κρήτης θα μιλήσουν για την αυριανή συζήτηση της αγωγής τους ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Ηρακλείου.


cretalive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...