Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

Χειροπέδες σε γυναίκα που κακοποιούσε τα σκυλιά της

Η ιδιοκτήτρια ενός μανάβικου στα Χανιά, που εδώ και χρόνια κακοποιεί τα τρία της σκυλιά, συνελήφθη χθες το μεσημέρι από την αστυνομία.


Η κα.Νατάσα Μπομπολάκη, πρόεδρος του Φιλοζωικού Συλλόγου της περιοχής παρά τις αλλεπάλληλες προσπάθειες της που είχαν ως στόχο τη φροντίδα των σκυλιών, δεν κατόρθωσε να της «αλλάξει» τα μυαλά. 

Σύμφωνα με την κα.Μπομπολάκη και όπως εξήγησε στο zoosos.gr, τα πράγματα σε ό,τι αφορά την ιδιοκτήτρια του μανάβικου έχουν ως εξής:


«Από το περασμένο καλοκαίρι, που είχαμε τις πρώτες καταγγελίες μέχρι και χθες, η εν λόγω γυναίκα αρνούνταν να βελτιώσει τις συνθήκες διαβίωσης των δύο σκύλων της. Δύο φορές την πήγαμε στην Αστυνομία και σήμερα τρίτη, αλλά ήταν μάταιο. Στην αυλή του σπιτιού της, είχε από το καλοκαίρι ένα πολύ μικρό σκυλάκι τυφλό. Η κλινική εικόνα του ζώο ήταν πολύ άσχημη και ζούσε χωρίς σκέπαστρο, εκτεθειμένο.
Ένα δεύτερο ζώο που έμοιαζε με Γκριφόν, ήταν δεμένο με μια αλυσίδα μήκους μερικών μόνο εκατοστών. Το τρίχωμα του ήταν μέσα στη τζίβα, ήταν βρώμικο με πολλές ακαθαρσίες εκεί που ζούσε και είχε ένα βαρέλι για σπίτι. Ως φιλοζωικός σύλλογος πήραμε τα δύο ζώα και τα πήγαμε στον κτηνίατρο, κουρεύτηκε το Γκριφόν και εμβολιάστηκαν και τα δύο. Τα έξοδά μας δεν μας τα έδωσε ποτέ, αν και μπροστά στην Αστυνομία είπε ότι θα μας τα δώσει. Επί μήνες μας κορόιδευε, μας ειρωνεύεται και μας απαξιώνει». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...