Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013

Χανιά: Δράσεις ενίσχυσης της τοπικής αγοράς

Με τη συμμετοχή 60 εμπορικών επιχειρήσεων αρχίζει αύριο στην πόλη των Χανίων η υλοποίηση του προγράμματος εκπτωτικών προσφορών με τίτλο «Ψωνίζουμε στα Χανιά- κάθε Τρίτη».


Η πρωτοβουλία ανήκει στον Εμπορικό Σύλλογο και στον δήμο Χανίων, οι οποίοι προχωρούν για δεύτερη συνεχή χρονιά στην υλοποίηση του προγράμματος, με σκοπό την τόνωση της αγοράς και τη παροχή ειδικών προσφορών προς τους καταναλωτές κάθε Τρίτη.

Όπως ανακοινώθηκε κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, η εν λόγω δράση, θα διαρκέσει έως την Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013 και σύμφωνα με τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Τάκη Ζερβουδάκη «έχει ως στόχο την ανάπτυξη των πωλήσεων των τοπικών εμπορικών καταστημάτων, καθώς και την οικονομική υποστήριξη των καταναλωτών».

Ο δήμαρχος Χανίων, Μανώλης Σκουλάκης, γνωστοποίησε, ότι η πρώτη φάση του προγράμματος ξεκινά με τις εμπορικές επιχειρήσεις, ενώ η δημοτική Αρχή βρίσκεται σε φάση προετοιμασίας και για τη δεύτερη φάση του προγράμματος, από το νέο έτος, με τίτλο «Βγαίνουμε Χανιά- κάθε Τρίτη» με τη συμμετοχή των επιχειρήσεων του κλάδου εστίασης.

«Η δημοτική Αρχή των Χανίων, σταθερά προσανατολισμένη στον άνθρωπο και την κάλυψη των αναγκών του, θέτει ως προτεραιότητα την υλοποίηση δράσεων στήριξης της τοπικής οικονομίας, προκειμένου να αντιμετωπιστούν αποτελεσματικότερα οι συνέπειες της οικονομικής κρίσης στη Χανιώτικη κοινωνία», είπε ο δήμαρχος Χανίων.

Στην ίδια δράση πέρυσι, συμμετείχαν 30 επιχειρήσεις, ενώ οι 60 που για φέτος δήλωσαν συμμετοχή θα προσφέρουν εκπτώσεις, που θα υπερβαίνουν το 20%.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...