Τετάρτη, 6 Νοεμβρίου 2013

Επιδοτούμενα σεμινάρια από το σύνδεσμο εξαγωγέων Κρήτης

Συνεχίζονται επιτυχώς τα επιδοτούμενα σεμινάρια που διοργανώνει ο Σύνδεσμος Εξαγωγέων Κρήτης σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Διοικήσεως Επιχειρήσεων, στα πλαίσια του έργου Ενίσχυση του ανθρώπινου δυναμικού των ΜμΕ σε θέματα εξωστρέφειας, που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η κατάρτιση, διάρκειας 40 ωρών και επιδοτούμενη με 5 € μεικτά την ώρα, έχει σαν θέμα Διεθνές Εμπόριο και Εξαγωγές στην Πράξη και καλύπτει ενότητες όπως Εργαλεία Εξαγωγικού Marketing, Επιλογή & Έρευνα Ξένης Αγοράς, Μέσα Χρηματοδότησης, Υγιεινή και Ασφάλεια Εργαζομένων, Τελωνειακά και Φορολογικά θέματα κ.α.

Τα σεμινάρια απευθύνονται σε εργαζόμενους, επιχειρηματίες και αυτοαπασχολούμενους, οι οποίοι δραστηριοποιούνται στην παραγωγή, εμπορία και εξαγωγή προϊόντων και υπηρεσιών.

Ήδη έχουν ολοκληρωθεί οκτώ τμήματα και άμεσα ξεκινάει το ένατο στο Ηράκλειο και το δέκατο στα Χανιά. Υπενθυμίζουμε ότι μέχρι το τέλος του 2013 θα πραγματοποιηθούν συνολικά 12 τμήματα σε ολόκληρη την Κρήτη, με τους ωφελούμενους των προγραμμάτων κατάρτισης για την Περιφέρεια Κρήτης να ανέρχονται σε 300.

Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινήσεις σχετικά με το πρόγραμμα και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά μπορείτε να επικοινωνείτε με τον Σύνδεσμο Εξαγωγέων Κρήτης στο τηλ. 2810 343458 ή μέσω e-mail στο info@crete-exporters.com.


prismanews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...