Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

Οι «Μινωικές Γραμμές» διαψεύδουν ότι βγαίνουν από το χρηματιστήριο

Τέλος στις διαρροές των τελευταίων ημερών για ενδεχόμενη έξοδο των «Μινωικών Γραμμών» από το Χρηματιστήριο και μεταφορά της έδρας της εταιρείας από την Κρήτη στο εξωτερικό έδωσε χθες ο διευθύνων σύμβουλός της Αντώνης Μανιαδάκης.

Με ανακοίνωσή του διαψεύδει κατηγορηματικά πρόσφατα δημοσιεύματα και τα χαρακτηρίζει «παραπλανητικούς ισχυρισμούς» που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Επίσης, διευκρινίζει ότι στα πλοία της εταιρείας του εσωτερικού εργάζονται αποκλειστικά Ελληνες ναυτικοί, ενώ στα πλοία που δραστηριοποιούνται στις γραμμές της Αδριατικής η σύνθεση των πληρωμάτων αποτελείται από Ελληνες και Ιταλούς.


Να σημειωθεί ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα αρκετά δημοσιεύματα έκαναν λόγο για έξοδο των «Μινωικών Γραμμών» από το Χρηματιστήριο, και μάλιστα ανέφεραν ότι αυτό θα είναι ακόμα ένα πλήγμα στο Χρηματιστήριο Αθηνών μετά τη φυγή της Βιοχάλκο. Η εταιρεία δραστηριοποιείται στον χώρο της ναυτιλίας από το 1972, έχει έδρα το Ηράκλειο της Κρήτης και μεγαλομέτοχος σ’ αυτήν είναι ο Ιταλός εφοπλιστής Εμανουέλ Γκριμάλντι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...