Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

Λιμνούπολη Χανίων: Ένα σύγχρονο «υποβρύχιο» στο οπλοστάσιο του Κρητικού τουρισμού για το 2014

Οι αναπτυσσόμενοι ρυθμοί του τουρισμού στην Κρήτη, η πλούσια και ποικίλη τουριστική υποδομή του νομού Χανίων και η αυξανόμενη ανάγκη για εναλλακτικές μορφές τουριστικής δράσης αποτελούν τους πυλώνες στους οποίους εδράζεται η πορεία και η στρατηγική της Λιμνούπολης Χανίων, θεωρώντας αυτά ως εγγυητικούς παράγοντες ευρωστίας και ανάπτυξης της εταιρίας στο μέλλον.

Η ΜΕΤΕ Α.Ε. η εταιρεία που διαχειρίζεται τη μεγάλη αυτή τουριστική επένδυση, συνεχίζει την αναπτυξιακή της πορεία με γνώμονα την υψηλή συνεισφορά στην τουριστική αναβάθμιση της Κρήτης και ειδικότερα του νομού Χανίων, σε συνδυασμό με την υψηλή ποιότητα των προσφερόμενων υπηρεσιών.


Στη Λιμνούπολη Χανίων θεωρούν ότι τουρισμός και entertainment είναι έννοιες απολύτως συνδεδεμένες, υπό τον όρο ότι πρόκειται για τεχνολογικά καινοτόμες υπηρεσίες ψυχαγωγίας, που ανταποκρίνονται στις ανώτατες παγκόσμιες προδιαγραφές ποιότητας και ασφάλειας, ώστε να μπορούν να σταθούν με αξιώσεις στον υψηλού επιπέδου ανταγωνισμό που αναδεικνύεται στην περιοχή της Αν. Μεσογείου.

Η ανάδειξη της φυσικής ομορφιάς και αρμονίας του τόπου και ο σεβασμός στις περιβαλλοντικές ανάγκες, είναι αναπόσπαστα τμήματα της στρατηγικής της εταιρείας, η οποία συνδέει τη λειτουργία της με προϊόντα και υπηρεσίες εναρμονισμένες με τα τοπικά χαρακτηριστικά της περιοχής, τα οποία και αποτελούν την πρώτη ύλη της συνεχώς αναπτυσσόμενης τουριστικά περιοχής των Χανίων.

Η ΜΕΤΕ και η Λιμνούπολη προωθούν ψυχαγωγικά πακέτα σε συνδυασμό με την καλλιέργεια του αθλητισμού σαν βασικό χαρακτηριστικό της ψυχαγωγίας. Παράλληλα η κρητική ταυτότητα και η σύνδεση με το πολιτιστικό ιστό της περιοχής, είτε μέσα από συγκεκριμένες δράσεις, είτε με την ανάδειξη του τοπικού πολιτισμού και της παράδοσης της περιοχής, δημιουργούν ένα μοναδικό για το είδος του συνδυασμό υδροψυχαγωγίας, χώρου εκδηλώσεων με άρωμα Κρήτης.

Η Λιμνούπολη Χανίων, έχοντας πλέον κατακτήσει ηγετική θέση στον κλάδο της με ρεκόρ επισκεπτών τα τελευταία χρόνια, φιλοδοξεί να συμβάλει στην οικονομική ανάπτυξη της Κρήτης εντασσόμενη στο γενικότερο τουριστικό προϊόν του νησιού, με κριτήριο την ποιότητα των υπηρεσιών, την καινοτομία και την ανταγωνιστικότητα σε μια περίοδο που ο τουρισμός αναδεικνύεται μοναδική αναπτυξιακή ακτίδα στην ελληνική οικονομία. Οι στόχοι για το 2014 είναι υψηλοί και οι υπεύθυνοι της εταιρείας προσβλέπουν και ελπίζουν σε νέα ρεκόρ επισκεπτών και εσόδων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...