Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013

Στην Διεθνή Έκθεση Gallimarkt ο Δήμος Φαιστού

Έπειτα από τη μεγάλη επιτυχία και το πλήθος κόσμου που βρέθηκε για τέσσερις ημέρες, στην πλατεία Ελευθερίας στο Ηράκλειο, κατά τη διάρκεια της έκθεσης που ήταν αφιερωμένη στον Τουρισμό και είχε τίτλο «ΗΜΕΡΕΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ 2013», ο Δήμος Φαιστού, θα ταξιδέψει στη Γερμανία, καθώς είναι επίσημος προσκεκλημένος στη Διεθνή Έκθεση Gallimarkt.

Συγκεκριμένα, αντιπροσωπεία του Δήμου Φαιστού, θα παρευρεθεί στην αδελφοποιημένη πόλη του Mainburg από τις 10-14 Οκτωβρίου, και θα πάρει μέρος στις τοπικές εκδηλώσεις, ως τιμώμενο πρόσωπο, σε μια διοργάνωση που πραγματοποιείται εδώ και 400 χρόνια. Οι εκδηλώσεις φέτος έχουν επίκεντρο την ενίσχυση επιχειρηματικών σχέσεων μεταξύ των δύο αδελφοποιημένων Δήμων, καθώς και την τουριστική προβολή της περιοχής.

Αναφορικά με το Δήμο Φαιστού, ο οποίος θα συμμετέχει, ενεργά στις εκδηλώσεις με δυναμική παρουσία σε ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο όπου εκεί θα δοθεί η δυνατότητα να εκτεθούν τοπικά προϊόντα από διάφορες επιχειρήσεις, δίνοντας τη ευκαιρία στον κόσμο να γνωρίσει και να γευθεί τα προϊόντα που παράγονται στην περιοχή και συνάμα να προβάλλει το πλούσιο πολιτισμικό απόθεμα της, καθώς και τις ποικίλες δράσεις σε αναπτυξιακό επίπεδο.

Η επίσκεψη αυτή έρχεται να επιβεβαιώσει τις πολύ καλές σχέσεις μεταξύ των δύο πόλεων, συνεχίζοντας την πολύ καλή συνεργασία που έχουν όλα αυτά τα χρόνια οι δύο Δήμοι μεταξύ τους. Μια συνεργασία όπου μπορεί να εξελιχθεί ως τον καλύτερο πρεσβευτή των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της περιοχής μας στο εξωτερικό.  prismanews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...