Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

Πλησιάζει το καιρός για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Dragster στο Τυμπάκι Κρήτης!

Το σαββατοκύριακο 23 και 24 Νοεμβρίου το αεροδρόμιο Τυμπακιου στην  Κρήτη θα φιλοξενήσει τον τελευταίο αγώνα Dragster για το πανελλήνιο πρωτάθλημα αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών.

Η καλύτερη πίστα της Ελλάδας θα γίνει ακόμα καλύτερη βάζοντας κόλα και λάστιχο  μέχρι και τα τελευταία φωτοκύτταρα των 402μ και όπως καταλαβαίνετε οι μάχες και οι κόντρες θα είναι τρελές.

Όλοι θέλουν να τσακίσουν τα ρεκόρ…..και γι αυτό οι περισσότεροι οδηγοί ετοιμάζουν  τα κτήνη τους εδώ και αρκετό καιρό μόνο  για τον τελευταίο αγώνα.

Από αυτόν τον αγώνα στα αμάξια δεν θα μπορούσε να λείπει ……. ο Δουζενης που θέλει να σπάσει το φράγμα των 7,5 δευτερολέπτων με το funny car του…, ο Περιμενης από την Ρουμανία με το παγκόσμιο Nissan του  που θέλει να γίνει το γρηγορότερο GtR του κόσμου αν σπάσει το 7,9!!  οι πρωταγωνιστές της ΑΤ2 Μωραΐτης , Τσακανικας , Κακαρακης , Βλαχος , Ζαγαρης  και Πανοπουλος θα σφαχτούν… , στην ΑΤ1  Βουρος , Φλωρατος , Ραικος , Πετρόπουλος  καθώς και μερικοί ακόμα θα προσπαθήσουν για το καλύτερο….. , στην Βτ2  παρά πολλά αμάξια θα είναι εκεί όπως το Evo του Θάνου που πάει για πιο κάτω από το 8,9 που έκανε στην Θήβα!!  , ο περσινός πρωταθλητής Ραγκουσης , ο Ραικος , οι Σκετζος και  Βαλογιαννης που πάνε για 9αρια…  θα είναι όλοι εκεί  ,  ο Τσορβας με το ατμοσφαιρικό Honda του να θέλει να  μπει στα 9αρια και αυτος!! , αυτά ήταν μερικά από τα πολλά ακόμα ονόματα που θα είναι το ΣΚ 23 και 24 Νοεμβρίου στο Τυμπακι.

Στις μοτοσυκλέτες ο Παπαφιλιπου θέλει να γίνει ο 1ος Έλληνας που σπάσει το φράγμα των 7 δευτερολέπτων εντος Ελλάδας….(το έκανε ήδη στην santa Pod με 6,7!!) , ο Μιχαηλίδης πάει να σπάσει το 7,3 , ο Πρεμετης επίσης  επιστρέφει στα μεγάλα… , στην super street πάνω από 15 συμμετοχές αναμένονται με όλους αυτούς να παίζουν χαλαρά όλοι 8αρια!! καθώς και σε όλες τις υπόλοιπες κατηγορίες αναμένονται πολλές και δυνατές συμμετοχές με μοναδικό στόχο  το σπάσιμο όλων των πανελληνίων ρεκόρ σε όλες τις κατηγορίες!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...