Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

Εξώδικο από τους φοιτητές στη διοίκηση ΕΑΠ

Με εξώδικο στη διοίκηση του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου απαντούν οι φοιτητές κάνοντας λόγο για πολιτικά παιχνίδια στις πλάτες τους.


Οι φοιτητές δεν είναι ικανοποιημένοι από τις δηλώσεις Κοκκώση, καθώς όπως υποστηρίζουν ο πρόεδρος του ΕΑΠ αναφέρθηκε μόνο στην έδρα η οποία παραμένει στις Αρχάνες, αλλά η απόφαση είναι να γίνονται στον Πλατανιά οι συναντήσεις για το πρόγραμμα σπουδών του Ελληνικού Πολιτισμού, όπου και φοιτούν οι περισσότεροι, γεγονός που σημαίνει ότι κάποιος από τη Σητεία λ.χ., θα πρέπει να μεταβαίνει στα Χανιά μέχρι και τρεις φορές το μήνα!

Οι ίδιοι υποστηρίζουν ότι δεν διαφωνούν στη δημιουργία στον Πλατανιά ενός παραρτήματος για όσους είναι από Χανιά και Ρέθυμνο, όμως διαμαρτύρονται "αιφνιδιαστική και πρόχειρη απόφαση χωρίς προηγουμένως να ρωτήσουν τους άμεσα ενδιαφερόμενους , που πέραν των άλλων επιβαρύνονται και οικονομικά".

Στο Δημοτικό Συμβούλιο Αρχανών το θέμα

Την απόφαση να στηρίξουν την παραμονή όλων των δομών και φυσικά της έδρας του ΕΑΠ στην περιοχή τους έλαβε το δημοτικό συμβούλιο Αρχανών Αστερουσίων στη χθεσινή του συνεδρίαση.

Αποφασίστηκε να κληθεί στο Ηράκλειο, ο πρόεδρος του Πανεπιστημίου κ. Κοκκώσης προκειμένου να βρεθεί μία λύση, σε διαφορετική περίπτωση θα μεταβεί στην Αθήνα αντιπροσωπεία από τον Δήμο.
cretalive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...