Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

Άγιος Νικόλαος: Κλείνουν οι παιδικοί σταθμοί, αποδεκατίζεται ο Οργανισμός

Διπλό χαστούκι εις βάρος παιδιών γονέων αλλά και εργαζομένων στον Δημοτικό Οργανισμό του Αγίου Νικολάου για τους παιδικούς σταθμούς.


Όπως δήλωσε απόψε ο δήμαρχος Δημήτρης Κουνένακης στην εκπομπή "Κρήτη Σήμερα" της "ΚΡΗΤΗ TV", από αύριο η λειτουργία των παιδικών σταθμών κρέμεται στον αέρα και μαζί και το μέλλον των 330 παιδιών που φιλοξενούνται σε αυτούς εκτοξεύοντας στο κόκκινο την αγωνία των γονέων τους.

Και αυτό γιατί το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης δεν έχει εγκρίνει την πρόσληψη 8 νηπιαγωγών με 8άμηνη σύμβαση στους συγκεκριμένους παιδικούς με αποτέλεσμα πλέον η λειτουργία τους να μην υφίσταται καθώς σε λίγες μέρες λήγουν και οι δίμηνες συμβάσεις των νηπιαγωγών που κάλυπταν ορισμένα από τα κενά…  

Απόψε πραγματοποιείται έκτακτη συνεδρίαση του Οργανισμού παρουσία και των γονέων που δεν κρύβουν την αγανάκτησή τους για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί.  

Μάλιστα όπως όλα δείχνουν εκτός συγκλονιστικού απροόπτου σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το γεγονός ότι από 330 παιδιά, θύματα του μνημονίου, τα 150 θα μείνουν εκτός, αύριο οι παιδικοί σταθμοί θα βάλουν λουκέτο στον Άγιο Νικόλαο.

Σε όλα αυτά να προστεθεί και μια ακόμη εξίσου σημαντική παράμετρος. Όχι μόνο οι παιδικοί αλλά και ο ίδιος ο Οργανισμός αποδεκατίζεται καθώς το δικαστήριο δεν έκανε δεκτές τις προσφυγές 6 υπαλλήλων διοικητικού και οικονομικού προσωπικού με αποτέλεσμα από την μία στιγμή στην άλλη να βρεθούν στο δρόμο.

Ενώ να επισημανθεί και σύμφωνα πάντα με τις επιταγές του μνημονίου, ότι το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης κινείται στην λογική 10 προς 1 δηλαδή ανά δέκα απολύσεις μία πρόσληψη.
www.neakriti.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...