Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013

Παρέμβαση Μ.Κεφαλογιάννη για τους μαθητές του Δημ. Σχολείου Γαλιάς

Την  ανάγκη άμεσης στέγασης του σχολείου Γαλιας Ηρακλείου Κρήτης επεσήμανε στους  συναρμόδιους Υπουργούς Εσωτερικών, Παιδείας, Υποδομών-Μεταφορών και Δικτύων, Περιβάλλοντος Ενέργειας Κλιμ Αλλαγής ο βουλευτής Ηρακλείου της ΝΔ Μανώλης Κεφαλογιάννης με παρέμβαση του στη Βουλή το πλήρες κείμενο της οποίας έχει ως εξής:

Συνέπεια του πρόσφατου ισχυρού σεισμού το σχολικό συγκρότημα Γαλιας κατεστη ακατοίκητο μετά από αυτοψία των αρμόδιων μηχανικών που διαπίστωσαν θραύση τμημάτων του σκελετού του κτιρίου.

Αποτέλεσμα της καταστροφής αυτής είναι ότι 102 μαθητές της Γαλιας παραμένουν άστεγοι ελλειψει οποιασδήποτε εναλλακτικής λύσης στεγάσεως τους.

Ερωτασθε

1.Ποτε προγραμματίζετε να διαθέσετε τα απαραίτητα λυόμενα οικήματα/αίθουσες διδασκαλίας από τον  οργανισμό σχολικών κτιρίων η τον οργανισμό αντισεισμικής προστασίας για τη στέγαση των μαθητών και την επαναλειτουργία του σχολείου Γαλιας?

2.Ποτε θα ολοκληρωθεί η μελέτη αποκατάστασης των ζημιών και η εκτέλεση των απαραίτητων εργασιών για την αποκατάσταση και επαναλειτουργία του σχολείου?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...