Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

Συμφωνία συνεργασίας της Παγκρήτιας Τράπεζας με Κινέζικη εταιρία

Σε συνέχεια σειράς επαφών και συναντήσεων με εκπροσώπους της εταιρείας Κινεζικών συμφερόντων Beijing Luckystar Economic & Technology Exchange Ltd η Παγκρήτια Συνεταιριστική Τράπεζα πρόσφατα προχώρησε στην υπογραφή συμφωνίας στρατηγικής συνεργασίας με την εν λόγω εταιρεία, με σκοπό την παροχή Τραπεζικών προϊόντων και υπηρεσιών σε Κινέζους πελάτες της που ενδιαφέρονται να επενδύσουν σε παραθεριστικές κατοικίες στην Κρήτη.

Ηδη στο πλαίσιο της υφιστάμενης συμφωνίας, επισκέφθηκαν σήμερα την Τράπεζα εκπρόσωποι 8 συνεργαζόμενων με την Beijing Luckystar πρακτορείων της Κίνας, όπου είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τα τραπεζικά προϊόντα και τις υπηρεσίες της, αλλά και να επισκεφθούν από κοντά παραθεριστικές κατοικίες και συγκροτήματα στην ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου και του Νομού Χανίων. Παρόμοιου είδους επισκέψεις πρόκειται να συνεχιστούν στο προσεχές διάστημα, γεγονός που σηματοδοτεί το έντονο ενδιαφέρον των Κινέζων επενδυτών για τη μόνιμη ή παραθεριστική κατοικία στο νησί της Κρήτης.

Να σημειωθεί ότι η Beijing Luckystar Economic & Technology Exchange Ltd, είναι μια από τις μεγαλύτερες κινεζικές εταιρείες αντιπροσώπευσης VIP και διοργάνωσης εκδηλώσεων, με 120 εργαζόμενους και 59 αντιπροσώπους στην Κίνα. Αντικείμενο της εταιρείας είναι μεταξύ άλλων η προώθηση επενδυτικών ευκαιριών στην Ελλάδα και ειδικότερα στην Κρήτη, έχει δε πραγματοποιήσει ανάλογες ενέργειες στην Κύπρο και την Πορτογαλία.
prismanews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...