Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013

Καταπράσινο πάρκο skateboard στο Ηράκλειο

Το πάρκο θα είναι κατάφυτο και σε λίγες ημέρες θα υποδεχτεί τους λάτρεις του skateboardΤο πάρκο θα είναι κατάφυτο και σε λίγες ημέρες θα υποδεχτεί τους λάτρεις του skateboard


Έτοιμο να ανοίξει τις πύλες του είναι το πάρκο skateboard που κατασκευάζεται στο δυτιοκό παραλιακό μέτωπο του Ηρακλείου. Τον χώρο όπου εκτελούνται έργα ανάπλασης και αναβάθμισης από την περιοχή Τάλως έως το Παγκρήτιο Στάδιο επισκέφτηκε ο Δήμαρχος Ηρακλείου Γιάννης Κουράκης.
Ο κ. Κουράκης ενημερώθηκε από τους επιβλέποντες του έργου ότι ολοκληρώνεται το SKATE PARK και τις επόμενες ημέρες θα γίνουν οι φυτεύσεις εκατοντάδων μεγάλων δέντρων και χιλιάδων θάμνων, ποωδών φυτών, κ.α Παράλληλα ο Δήμαρχος Ηρακλείου έδωσε κατευθύνσεις ώστε να επισπευτούν ακόμα περισσότερο οι εργασίες για την ολοκλήρωση αυτού του πολύ σημαντικό έργο για την περιοχή και όχι μόνο.

Τέλος ο κ. Κουράκης σε δήλωσή του τόνισε ότι πρόκειται για μια πολύ μεγάλη παρέμβαση σε μια περιοχή που αρκετά χρόνια ήταν υποβαθμισμένη και ότι πολύ σύντομα θα παραδοθεί στους Ηρακλειώτες και τους επισκέπτες της πόλης μας ένας νέος μεγάλος δημόσιος χώρος περιπάτου, αναψυχής, άθλησης αλλά και άλλων δραστηριοτήτων.


prismanews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...