Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

Χανιά: Στο σκαμνί δύο δάσκαλοι που… τρόμαξαν έξι χρυσαυγίτες!

Σύμφωνα με τη μήνυση οι δύο εκπαιδευτικοί επιτέθηκαν στα μέλη της Χρυσής Αυγής για να τους δείρουν οι τελευταίοι όμως πρόλαβαν και κρύφτηκαν σε ένα καφενείο...


Τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου γίνεται στα Χανιά η δίκη δύο δασκάλων που μηνύθηκαν από έξι στελέχη της τοπικής Χρυσής Αυγής για επίθεση και εξύβριση! 

Σύμφωνα με τη μήνυση των χρυσαυγιτών, οι δύο δάσκαλοι επιτέθηκαν στους έξι χρυσαυγίτες για να τους δείρουν, οι τελευταίοι όμως πρόλαβαν και κρύφτηκαν σε ένα καφενείο κι έτσι γλύτωσαν.

Όμως από τις απειλές των δύο δασκάλων προκλήθηκε στους έξι χρυσαυγίτες "τρόμος και ανησυχία" και το θέμα θα λυθεί στο δικαστήριο!

Σύμφωνα με το antifastistikimneme.blogspot.gr: "Αν δεν υπήρχαν οι φόνοι τόσων μεταναστών και η πρόσφατη δολοφονία του Παύλου Φύσσα θα μπορούσε κανείς να γελάσει με το περιεχόμενο της μήνυσης. Πρόκειται για τους τραμπούκους που υπερηφανεύονται για τη μυική δύναμή τους, αλλά δεν διστάζουν να ομολογήσουν (;) ότι "τρομοκρατούνται και ανησυχούν" όταν αυτοί είναι μόνον έξι κι έχουν απέναντί τους δύο ολόκληρους δασκάλους!" 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...