Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

Διακοπές ρεύματος αύριο στο Ηράκλειο

Λόγω κάποιων εργασιών που πρέπει άμεσα να πραγματοποιηθούν στο δίκτυο της ΔΕΗ, θα υπάρξουν διακοπές στην ηλεκτροδότηση. Αναλυτικά οι διακοπές θα έχουν ως εξής:
ΚΥΡΙΑΚΗ 22/9/2013

08.00-11.00: Στο Δ. Ηρακλείου, στην Αλικαρνασσό στις περιοχές της ΣΕΑΠ, του πρώην Δημαρχείου, των πρώην Σφαγείων των Φυλακών Αλικαρνασσού.Στις οδούς Δωδεκανήσου, Μαυσώλου, Αρτεμισίας Μαράκη, Ανθούς, Παπαοικονόμου, Ηροδότου, Ηρακλείτου, Μεταξάκη, Διουνισίου, Κεράμου, Σταδίου, Πυθέως, Ζεφυρείας, Μούγλων, Τζαγκρουνή. Επίσης στις εγκαταστάσεις του καρνάγιου στο Λιμάνι.

08.00-15.00: Στο Δ. Ηρακλείου στην Αλικαρνασσό, στις εγκαταστάσεις των καυσίμων του αεροδρομίου έναντι της ΣΕΑΠ, των εγκαταστάσεων της επιχείρησης Μετρό Α.Ε.και του s.m. Carrefour, της εκκλησίας του Αγ.Δημητρίου και στη Λ.Ικάρου από το αεροδρόμιο έως την οδό Δημοκρήτου, Αναπαύσεως από την οδό Καραϊσκάκη έως τη Λ.Ικάρου και Αρχιμήδους από την οδό Καραϊσκάκη έως τη θάλασσα,Ηροδότου από Μούγλων έως τη Λ.Ικάρου και Μαυσώλου από Μούγλων έως την οδό Αγ. Τρύφωνος.Επίσης στις οδούς Βελισσαρίου, Βενέζη, Βρυάξιδος, Διός, Καραϊσκάκη, Χριστοδούλου και Κακεπάκη, Σεφέρη, Καρίας, Δημοκρατίας,Αρκονήσου, Κανάρη, Δημοκρήτου, Βέντρης, Αρτεμησίας,Θουκιδίδου,Νίδας,Βίτσι και Αγησιλάου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...