Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013

Κεφαλογιάννης: "Η Ελλάδα θα επιτύχει αν αυτά τα οποία μας επιβάλλουν τα κάνουμε μόνοι μας"

Η Ελλάδα θα επιτύχει αν αυτά τα οποία μας επιβάλλουν τα κάνουμε μόνοι μας τόνισε ο Μανώλης Κεφαλογιάννης στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ TV τονίζοντας πως έχοντας την αυτοπεποίθηση ότι κάνουμε το σωστό, θα μπορούμε να διαπραγματευτούμε με περισσότερη δύναμη για πράγματα που πρέπει να αλλάξουν.

Ο πρώην Υπουργός ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει αμφιβολία ότι και ότι εταίροι μας και η Ευρώπη έχουν κάνει λάθη αλλά επεσήμανε ότι επειδή αυτοί έχουν την αυτοπεποίθηση, επειδή είμαστε μικρό μέγεθος της οικονομίας και λάθη να κάνουν μπορούν να τα διορθώσουν.

Ο κ.Κεφαλογιάννης προέβλεψε ότι το 2014 μετά από δεκαετίες θα υπάρχει πρωτογενές πλεόνασμα. Πλεόνασμα θα υπάρχει τώρα, το αν οι πηγές των εσόδων θα είναι οι σωστές, έχω πάρα πολύ μεγάλα ερωτηματικά σε κάποια σημεία, πχ δεν μπορείς να καταστρέψεις την οικοδομή ή να καταστραφεί το θέμα ... των ακινήτων της ακίνητης περιουσίας Το θέμα είναι ότι τώρα εισπράττουμε από εκεί και μετά πρέπει να δούμε, πως θα γίνεται πιο δίκαια η είσπραξη των φόρων.

Ο Ηρακλειώτης βουλευτής είπε επίσης πως αν από την Ευρώπη μας τραβήξουν την πρίζα ο κόσμος δεν θα έχει να φάι και τόνισε για άλλη μια φορά πως το να πηγαίνουμε εδώ και 30 χρόνια να χαϊδεύουμε αυτιά και να λέμε για τον κόσμο δεν βοηθάει σε τίποτα. Αν η πολιτική μας κατεύθυνση είναι λάθος, θα περάσουμε επισιτιστικό πρόβλημα. Μετά θα πάμε στο θέμα του κόσμου και πως θα τον ανακουφίσουμε και για να ανακουφιστεί αν στην χώρα έρθουν μεγάλες επενδύσεις, γιατί αυτές θα φέρουν δουλειά στον κόσμο άρα πλούτο άρα έσοδα.

Τέλος ο Μανώλης κεφαλογιάννης έκανε έκκληση στον Κουρουμπλή και το κόμμα του να μην σκοτώνουν τις επενδύσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog περιμένει τα νεα και τα σχόλια σας μέσα από το Facebook, το Twitter, και το e-mail μας!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...